FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski nogometaši u Ligi prvaka

ZAGREB, 1. studenog 2006. (Hina) - U susretima četvrtog kola nogometne Lige prvaka nastupila su i šestorica hrvatskih nogometaša.
ZAGREB, 1. studenog 2006. (Hina) - U susretima četvrtog kola nogometne Lige prvaka nastupila su i šestorica hrvatskih nogometaša.

Dario Šimić je odradio svih 90 minuta u pobjedi Milana protiv Anderlechta (4:1). Ivica Olić je u napadu CSKA proveo posljednjih pet minuta ogleda u Londonu protiv Arsenala (0:0), dok je Goran Sablić zbog ozljede propustio dvoboj kijevskog Dynama u Lyonu.

Werder je još u utorak u Sofiji pobijedio Levski 3:0, a u gostujućim redovima svih 90 minuta odradio je Jurica Vranješ, koji je u 69. minuti zaradio žuti karton. Ivan Klasnić je u momčad Werdera ušao u 74. minuti umjesto Aarona Hunta.

Stjepan Tomas je u prva tri kola odradio svih 270 minuta za Galatasaray, nažalost u već u 38. minuti ogleda u Eindhovenu protiv PSV-a Tomas je dobio crveni karton. Domaćin je znalački iskoristio igrača više i upisao je pobjedu 2:0.

U dvoboju iz skupine D Šahtar - Valencia 2:2, u redovima ukrajinske momčadi Darijo Srna je odradio svih 90 minuta, dok Stipe Pletikosa nije bio u sastavu, ali niti na klupi za pričuve. U drugom susretu iz skupine Roma i Olympiakos su na rimskom Olimpicu odigrali bez pobjednika 1:1, a Tomislav Butina je ogled pratio s klupe za pričuve grčke momčadi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙