FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 31. listopada

ZAGREB, 31. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 31. listopada.
ZAGREB, 31. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 31. listopada.

Zvjezdicom (*) je označen događaj, za kojeg je poziv stigao nakon emitiranja prve Najave događaja za utorak, 31. listopada.

SVETI KRIŽ ZAČRETJE - U dvorcu Sveti Križ Začretje kod Zaboka predsjednik Vlade Ivo Sanader svečano će otvoriti Institut za informatičke inovacije. Riječ je o razvojnoj istraživačkoj instituciji usmjerenoj na komercijalno primjenjiva istraživanja iz područja telekomunikacija, mobilnih tehnologija i računarstva. Na svečanosti će biti predstavljena i tvrtka Informacijsko komunikacijske tehnologije d.o.o., koju su zajednički osnovali Institut za informatičke inovacije i Institut "Ruđer Bošković". To je prvi primjer strateškog partnerskog projekta pokrenutog u suradnji javne institucije i privatnog sektora. Otvorenju će nazočiti i ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac. Bit će potpisan projekt Ministarstva "Jezgra za inteligentne sustave i mreže" (Dvorac Sveti Križ Začretje, Aleja Lavoslava Vukelića 2, u 10,30 sati).

ZAGREB - Zajednička konferencija za novinare Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i predstavnika udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koje okupljaju ratne pripadnike gardijskih brigada Hrvatske vojske i Vojnu policiju Hrvatske vojske na temu "Vrjednovanje pripadnosti borbenom odnosno neborbenom sektoru tijekom Domovinskog rata" ili "Kako su nas prevarili?!" (Tribina grada Zagreba, Kaptol 27 u 11 sati).

(*)SPLIT - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac posjetit će Osnovnu školu "Mertojak" gdje će se susrest s učiteljima polaznicima radionice HNOS-a. Prigodom posjeta školi ministar Primorac uručit će ravnatelju odluku o jednokratnoj dodjeli namjenskih 30 tisuća kuna, kojima će se pokriti troškovi kupnje udžbenika na Braillovu pismu za slijepu učenicu 4. d razreda, Ellu Barišić. Udžbenici na Braillovu pismu omogućit će učenici Elli Barišić da ravnopravno sudjeluje u nastavi (Osnovna škola "Mertojak", Doverska 44, u 15,30 sati).

ZAGREB - Konferencija i okrugli stol o položaju i integraciji nacionalnih manjina u društvo, u organizaciji Srpskog demokratskog foruma (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 10 sati).

KARLOVAC - Konferencija za novinare HSLS-a, na kojoj će govoriti zamjenik predsjednice Zlatko Kramarić i potpredsjednik Želimir Janjić (prostorije Ogranka HSLS-a, Trg bana J. Jelačića 1 u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe pod nazivom "Zagrljaj tradicije i djetinjstva, znanja i ljepote" - predstavljanje Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera iz Zagreba. Organizator izložbe je Hrvatski školski muzej (Hrvatski školski muzej, Trg maršala Tita 4 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu sedmog "No Jazz Festivala", koji će se od 2. do 11. studenoga održati u prostorima Studentskog centra i u KSET-u. Na konferenciji će biti predstavljen i 3. Velesajam kulture (kafić &TD, Savska 25 u 12 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙