FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Dora" i "Opatijske serenade" i sljedeće godine u Opatiji

OPATIJA,30. listopada 2006.(Hina) - U Opatiji je danas potpisan ugovor o održavanju dviju glazbenih manifestacija "Dora" i "Opatijske serenade".
OPATIJA,30. listopada 2006.(Hina) - U Opatiji je danas potpisan ugovor o održavanju dviju glazbenih manifestacija "Dora" i "Opatijske serenade".

Ugovore su potpisali opatijski gradonačelnik Amir Muzur i glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić.

"Opatijske serenade" održat će se početkom veljače, a bit će posvećene skladatelju Nikici Kalogjeri, a "Dora", natjecanje za izbor hrvatske pjesme predstavnice za izbor Pjesme Eurovizije i završni hrvatski izbor Miss Universe održat će se početkom ožujka.

Amir Muzur je rekao da se Opatija, sve dok se ne izgradi kvalitetna dvorana za održavanje ovakvih manifestacija, svake godine ponovno mora boriti za sklapanje ugovora s HRT-om za održavanje "Dore" i "Opatijskih serenada".

Istaknuo je da je sadašnje mjesto održavanja manifestacija, Kristalna dvorana opatijskog hotela "Kvarner", svake godine sve tjesnija. No, kako je rekao, ulog je u organizaciji ovakvih manifestacija prevrijedan da se Opatija i u ovakvim uvjetima ne bi borila za domaćinstvo.

Glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić naglasio je da je interes za organizacijom ovih priredaba obostran te da je lako postignut dogovor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙