FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Košarka - Hrvati u Euroligi

ZAGREB, 27. listopada 2006. (Hina) - Osim košarkaša zagrebačke Cibone u susretima prvog kola Eurolige nastupilo je još deset hrvatskih košarkaša.
ZAGREB, 27. listopada 2006. (Hina) - Osim košarkaša zagrebačke Cibone u susretima prvog kola Eurolige nastupilo je još deset hrvatskih košarkaša.

Najbolji učinak imao je Nikola Vujčić koji je u pobjedi Maccabi Tel Aviva, kojeg vodi Neven Spahija, protiv Unicaje (106:101) za 30 minuta upisao 14 koševa, 10 skokova, 7 asistencija i dvije ukradene lopte. Za "triple double" nedostajale su mu tek tri asistencije.

Sandro Nicević je u pobjedi Le Mansa protiv Climamia (82:71) bio jedan od najboljih igrača francuske momčadi. Povremeni hrvatski reprezentativac je za 30 minuta upisao 10 koševa, 8 skokova, 5 asistencija i ukradenu loptu. Njegov suigrač Mate Skelin je pridodao četiri koša i četiri skoka za 14 minuta koliko je proveo na parketu.

Benetton je bez većih problema pobijedio Žalgiris (95:829 u čijim redovima je najefikasniji igrač bio Marko Popović sa 21 košem i 5 asistencija.

Efes Pilsen se dugo mučio protiv Prokoma (71:67), a Nikša Prkačin je u pobjedi turske momčadi ugradio 11 minuta, 6 koševa i jedan skok.

Grčki Olympiacos je u još u srijedu pobijedio Tau Ceramicu (97:78), a jedan od najboljih igrača u grčkim redovima bio je Andrija Žižić sa 18 koševa, 7 skokova i dvije blokade. Za momčad iz Pireja nastupio je i Damir Mulaomerović no za 8 minuta nije se upisao među strijelce, no upisao je dvije asistencije. U redovima Tau Ceramice, koju vodi Velimir Perasović, Zoran Planinić je igrao 30 minuta i postigao je 15 koševa, uz tri skoka i dvije asistencije.

Barcelona je na gostovanju pobijedila Pau Orthez (72:66), a Roko Leni Ukić je za katalonsku momčad igrao 16 minuta i postigao je 4 koša, te upisao dvije asistencije, dok je Mario Kasun igrao tri minute bez učinka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙