FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 24. listopada

ZAGREB, 24. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 24. listopada.
ZAGREB, 24. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 24. listopada.

ZAGREB - Zajednička tematska sjednica Odbora za obitelj, mladež i sport i Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina "Socijalna inkluzija - pravo na život u zajednici" (Hrvatski sabor, dvorana I. Mažuranića, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare nakon sjednice Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) (Margaretska 3, u 15 sati).

ZAGREB - Tiskovna konferencija TEHNOS-a, strukovnog sindikata radnika HEP-a, na kojoj će, uz ostalo, biti govora o privatizaciji HEP-a i mogućim posljedicama na njegove radnike i Republiku Hrvatsku, te kako sadašnji Kolektivni ugovor odgovara na izazove privatizacije i izdvajanje pojedinih društava iz HEP grupe (zgrada NDC-a, Vukovarska 37, u 11 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) u Rijeci o Simpoziju o Papandopulu i Simfonijskom koncertu Riječke filharmonije, koji će se održati 28. listopada u sklopu Zajčevih dana 2006., (Foyer HNK, u 12 sati).

VINKOVCI - Vinkovački muzealci predstavit će na konferenciji za novinare, pripreme za izložbu "Blago muzeja" o predmetima kulturne baštine Republike Hrvatske, koji su, nakon provalne krađe 18. rujna, uspješnom akcijom Policijske uprave Vukovarsko-srijemske vraćeni vinkovačkom Gradskom muzeju, (Gradski muzej, Trg bana Josipa Šokčevića 16, u 9 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Gradovi i obzori" Putopisi suvremenih hrvatskih autora iz Istre i "Cvjetne strane Galileje" književni putopisi Tomislava Milohanovića (DHK, Trg bana Jelačića 7, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare o izložbi "Luka i umjetnici" Luke Mjede, koja će se navečer u 19 sati otvoriti u Muzeju za umjetnost i obrt, (Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10 u 11 sati) .

Dežurni urednici:

ujutro - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙