FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 23. listopada

ZAGREB, 23. listopada 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 23. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 23. listopada 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 23. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare u vezi s održavanjem Konferencije u povodu završetka izradbe Zajedničkog memoranduma o socijalnom uključivanju, kojoj će nazočiti predstavnici Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH i Europske unije, (Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, u 10,30 sati).

ZAGREB - U službenom posjetu Hrvatskoj je premijer Moldavije Vasile Tarlev koji će nakon svečanog dočeka (u 10,30 sati) razgovarati s domaćinom, premijerom Ivom Sanaderom (u 10,45 sati, Banski dvori, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Dodjela godišnjih nagrada INA-e za promicanje hrvatske kulture u svijetu, (19,30 sati, Muzej za umjetnost i obrt, Trg Maršala Tita 10).

DUBROVNIK - Konferencija za novinare i sastanak o obrazovanju o holokaustu, te promicanju međusobnog uvažavanja i razumijevanja. Na skupu, koji organizira OESS, očekuje se približno 250 sudionika. Sastanak će otvoriti posebni izaslanik predsjedavatelja OESS-a Pierre Chevalier, ravnatelj OESS-ova Ureda za demokratske institucije i ljudska prava i veleposlanik Christian Strohal, te ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (Hotel Dubrovnik Palace, u 11 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uroš Andrić

Poslijepodne - Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙