FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za subotu, 21. listopada

ZAGREB, 21. listopada 2006. (Hina) - Najava vanjskopolitičkih događaja za subotu, 21. listopada
ZAGREB, 21. listopada 2006. (Hina) - Najava vanjskopolitičkih događaja za subotu, 21. listopada

MILANO - Za dvodnevnog boravka u Milanu premijer Ivo Sanader drži govor "Republika Hrvatska prema euroatlantskim integracijama" a u nedjelju u Albiate Brianza prima nagradu Vittorino Colombo, koja je priznanje za širenje autentičnih vrijednosti politike usmjerene na solidarnost i suradnju među narodima. Nagradu u spomen na talijanskog senatora i predsjednika Senata, "najplemenitiju ličnost talijanskog katoličanstva", primili su dosad bivši tajnik UN-a Butros Butros Gali, bivši češki predsjednik Vaclav Havel, bivši poljski premijer Jerzy Busek i bivši državni tajnik Svete Stolice kardinal Angelo Sodano.

BEČ - Glavni pregovarač UN-a za Kosovo Martti Ahtisaari će kontaktnoj skupini za Kosovo (SAD, Rusija, Britanija, Njemačka, Italija, Francuska) predstaviti svoje prijedloge za rješavanje statusa Kosova.

MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov trebao bi se sastati s američkom državnom tajnicom Condoleezzom Rice.

BERLIN - Više od 1.200 neonacista iz Europe najavilo je marš do berlinskog zatvora Tegel gdje će tražiti puštanje na slobodu osuđenog njemačkog neonacista Michaela "Lunikoffa" Regenera.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Sanja Biluš

Prijepodne: Duška Gerić Koren

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Navečer: Domagoj Janković

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙