FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od subote, 21. do ponedjeljka, 23. listopada

ZAGREB, 20. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za
ZAGREB, 20. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za

subotu, 21. listopada, nedjelju, 22. listopada i ponedjeljak, 23. listopada.

Subota, 21. listopada

--------------------------------

ZAGREB - Glavni odbor SDP-a raspravljat će o stranačkim aktivnostima i usvojiti načela djelovanja stranke na temelju teza za SDP koje je predsjednik stranke članicama i članovima SDP-a ponudio na raspravu u organizacijama stranke u prvoj polovici ove godine. Nakon sjednice Glavnog odbora predsjednik stranke Ivica Račan obratit će se novinarima (središnjica SDP-a, Iblerov trg 9, u 13 sati).

ZAGREB - Tribina HNS-a na temu" Lokalna samouprava u podizanju obrazovnog standarda" na kojoj će govoriti čelnici stranke Vesna Pusić i Jozo Radoš (Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, u 12 sati).

ZAGREB - Otvorenje "Dana ORIS-a 6" Međunarodnog arhitektonskog simpozija s nekima od najpoznatijih imena svjetske arhitekture (KD Vatroslav Lisinski, u 10 sati).

ZAGREB - Dodjela nagrada četvrtog Zagreb Film Festivala (Kino Studentski centar, Savska 25, u 20 sati).

SPLIT - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će Drugi sajam braniteljskih zadruga (Hotel Zagreb, Duilovo, u 10 sati).

Nedjelja, 22. listopada

---------------------------------

DUBROVNIK - Izborna skupština HSS-a Dubrovačko- neretvanske županije na kojoj će nazočiti i predsjednik stranke Ivan Friščić (Hotel Petka, u 11 sati).

Ponedjeljak, 23. listopada

--------------------------

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata javnih službi o pregovorima s Vladom (Sindikat hrvatskih učitelja, Trg maršala Tita 4/II u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom dodjele godišnje nagrade INA-e za promicanje hrvatske kulture u svijetu, (Muzej za umjetnost i obrt, Trg Maršala Tita 10, u 11 sati), a dodjela nagrada je u 19,30 sati na istom mjestu.

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom održavanja Konferencije u povodu završetka izrade Zajedničkog memoranduma o socijalnom uključivanju kojoj će nazočiti predstavnici Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Europske unije, (Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, u 10,30 sati).

DUBROVNIK - Konferencija za novinare i sastanak o obrazovanju o holokaustu, te promicanju međusobnog uvažavanja i razumijevanja. Na skupu, koji organizira OESS, očekuje se približno 250 sudionika. Sastanak će otvoriti posebni izaslanik predsjedavatelja OESS-a Pierre Chevalier, ravnatelj OESS-ova Ureda za demokratske institucije i ljudska prava i veleposlanik Christian Strohal, te ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (Hotel Dubrovnik Palace, u 11 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙