FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kup UEFA - Pobjede Rangersa, Parme i Maccabia, remi Bruggea

LONDON, 19. listopada 2006. (Hina/Reuters) - U susretu A skupine Kupa UEFA škotski velikan Rangers je slavio u Italiji protiv Livorna 3:2.
LONDON, 19. listopada 2006. (Hina/Reuters) - U susretu A skupine Kupa UEFA škotski velikan Rangers je slavio u Italiji protiv Livorna 3:2.

Pogotke za Rangers, u čijim redovima je Dado Pršo odigrao posljednje tri minute, postigli su Adam (27), Boyd (30 - 11m) i Novo (35), dok je oba pogotka za Livorno postigao Lucarelli (34 - 11m, 90). Dario Knežević nije nastupio za Livorno.

U drugom susretu iz skupine A Maccabi Haifa je pobijedio Auxerrea 3.1. Strijelci su bili Masudi (13), Boccoli (56) i Colautti (58), a za goste Niculae (28).

U dvoboju B skupine Club Brugge i Bayer Leverkusen odigrali su 1:1. Strijelci su bili Clement (47) za domaćine i Schneider (35) za goste. Boško Balaban je za Brugge odigrao cijelu utakmicu, dok Ivan Leko nije ulazio u igru. U gostujućim redovima Marko Babić je ušao u igru u 89. minuti, dok Josip tadić nije bio u kruigu kandidata.

U susretu iz D skupine Osasuna i Heerenveen su odigrali bez pogodaka, a Danijel Pranjić je za goste odradio cijeli dvoboj. Parma je slavila na gostovanju protiv Odensea 2:1. Strijelci za goste bili su Dessena (41) i hrvatski igrač Igor Budan (51), dok je pogodak za Odense postigao Hansen (7). Budan je u igru ušao u drugom poluvremenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙