FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Domenech ljut na trenere klubova

ZAGREB, 16. listopada 2006. (Hina) - Francuski izbornik Raymond Domenech u ponedjeljak je izjavio 'da je sit prigovora trenera klubova koji daju reprezentativce'.
ZAGREB, 16. listopada 2006. (Hina) - Francuski izbornik Raymond Domenech u ponedjeljak je izjavio 'da je sit prigovora trenera klubova koji daju reprezentativce'.

"Želio bih prekinuti diskusiju s njima, jer je kontraproduktivna i glupa" - kaže Domenech. "Njima je redovito previše reprezentativnih nastupa i stalno brundaju. Najviše Jose Mourinho, trener Chelseaja, Arsene Wenger, trener Arsenala, Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda i Gerard Houllier, trener Lyona. Valjda strahuju da im se njihovi igrači, koji su i članovi naše reprezentacije, ne ozlijede igrajući za Francusku. Ja ih razumijem, ali i oni bi jednom zauvijek trebali razumjeti da francuska reprezentacija ima svoj kalendar nastupa i da su svi reprezentativni kandidati obvezni igrati i natjecateljske i prijateljske utakmice, odnosno, da ne mogu birati, ovu hoću, a ovu neću igrati jer bi se moj trener naljutio. Umoran sam od tih kritičara. Ja radim ozbiljan posao, vodim reprezentaciju koja je bila finalist Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i koja mora izboriti odlazak na Prvenstvo Europe 2008. Od sada više neću odgovarati na njihove kritike ni na pitanja trebam li za ovu ili onu utakmicu nekog francuskog igrača iz njihovog kluba. Žele li promijeniti kalendar nastupa francuske reprezentacije neka to učine ako mogu. Ja ga nisam kreirao, ja ga se samo moram pridržavati. Kao i naši reprezentativci."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙