FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju 15. listopada

ZAGREB, 14. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 15. listopada.
ZAGREB, 14. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 15. listopada.

ZAGREB - U povodu obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa - 15. listopada, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor, predstavit će Nacionalnu strategiju zaštite od nasilja u obitelji za razdoblje od 2005. do 2007. godine i prateći Protokol o postupanju u slučaju nasilja u obitelji, te Nacionalni plan aktivnosti za prava i interese djece od 2006. do 2012. godine tiskane na Brailleovom pismu, a koje je financiralo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (CineStar, Branimirova 29, u 10 sati).

ZAGREB - "Udruga Bedem ljubavi 1991" u Domu Hrvatske vojske obilježava 12. susret najtežih invalida Domovinskog rata, a nazočne će pozdraviti i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (Stančićeva 4, u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe skulptura posvećenih Nikoli Tesli, akademskog kipara Pere Jelisića, a u povodu 150. obljetnice Teslina rođenja. Na izložbi će se moći vidjeti radovi nastali tijekom posljednje dvije godine izrađeni u bronci i aluminiju (Trg žrtava fašizma bb, u 12 sati).

SPLIT - Repriznom izvedbom baletne predstave "Labuđe jezero" Petra Iljiča Čajkovskog, u koreografiji Valentine Ganibalove, počinje nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu (HNK, u 20 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne/navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙