FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ellen Barkin na dražbi prodala nakit za 20 milijuna dolara

NEW YORK, 11. listopada 2006. (Hina/Reuters) - Dijamanti su, čini se, najbolji prijatelji razvedene glumice.
NEW YORK, 11. listopada 2006. (Hina/Reuters) - Dijamanti su, čini se, najbolji prijatelji razvedene glumice.

Ellen Barkin je u utorak svojoj ušteđevini dodala čistih 20 milijuna dolara, za koliko je na dražbi prodano više od 100 komada nakita koje joj je tijekom šest godina braka poklonio bivši suprug, milijarder Ron Perelman.

Nevjerojatan utržak ostvaren za 103 komada nakita, među kojima je bilo dijamanata, rubina, safira i bisera, daleko je premašio očekivanja i dražbene kuće Christie's, koja je prodaju organizirala u sklopu tjedna "Prekrasnog nakita" i same Ellen Barkin, glumice koja je svojedobno osvojila nagradu Emmy.

Procijenjena na 10 do 15 milijuna dolara, zbirka nakita s potpisima Cartiera, Van Cleef&Arpelsa, Tiffanyja i JAR-a (Joel Arthur Rosenthal) dosegla je čak 20.369,200 dolara, što je četvrti najviši iznos dražbe pojedinačnog vlasnika u povijesti.

Poznata po nekoliko filmskih hitova iz 80-ih godina prošlog stoljeća, među kojima i "More Ljubavi", barkin je praktično prestala glumiti tijekom braka s Revlonovim mogulom Perelmanom, od kojeg se uz veliki odjek u javnost rastala početkom ove godine.

Barkin je pokazala i da ne robuje osjećajima, jer je na dražbu ponudila i vjenčani prsten, prodan za 156 tisuća dolara, mnogo više od procjene koja je iznosila 30-50 tisuća dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙