FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 11. listopada

ZAGREB, 11. listopada 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 11. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 11. listopada 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 11. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - 22. sjednica Hrvatskog sabora, na kojoj će biti nastavljena rasprava o godišnjem izvješću o provedbi Nacionalne strategije suzbijanja zloporabe opojnih droga. U izvješću se, među ostalim, navodi podatak da je Hrvatska, s dva do sedam ovisnika na tisuću stanovnika, među zemljama sa srednjom raširenošću droga, ali i s uzlaznim trendom. U Hrvatskoj je registrirano više od 22 tisuće ovisnika o opojnim drogama, lani je liječeno njih 6700, od kojih je 1170 novih, a zbog zloporabe droge umrle su 104 osobe, navodi se u izvješću. Pred Saborom je još desetak izvješća, među kojima i ono o izvršenju državnog proračuna u prvoj polovici 2006., te o prošlogodišnjem radu Državnog odvjetništva (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministrice zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marine Matulović Dropulić na temu "Politika prostornog uređenja Hrvatske - rezultati i osporavanja" (Ul. Republike Austrije, 20, 10.30 sati).

ZAGREB - Puštanje u pogon prvog stupnja biološkog dijela Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Zagreba (CUPOVZ). Događaju će biti nazočan zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a očekuje se dolazak i premijera Ive Sanadera (na lokaciji CUPOVZ-a, Zagreb-Žitnjak u 12 sati).

ZAGREB - Kvalifikacijska utakmica za odlazak an Europsko nogometno prvenstvo između Hrvatske i Engleske (stadion Maksimir, 19 sati).

PULA - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić obići će sjevernojadranska proizvodna polja i posjetiti platforme Ivana A i Ivana K.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

e-mail: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙