FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 9. listopada

ZAGREB, 9. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 9. listopada.
ZAGREB, 9. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 9. listopada.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu održavanja višednevne "Radionica Marie Curie 2006.", posvećene Nikoli Tesli (Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3 u 10 sati). "Radionica Marie Curie 2006." održat će se u Zagrebu (od 7. do 9. listopada) i u Beogradu (od 10. do 11. listopada). Ona je rezultat suradnje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, Ministarstva za znanost i zaštitu okoliša Republike Srbije, Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, Srpske akademije znanosti i umjetnosti te Generalne uprave za istraživanje Europske zajednice. Radionici će nazočiti povjerenik Europske unije za istraživanje Janez Potočnik, koji će se, kako se najavljuje, u Zagrebu sastati s predsjednikom hrvatske Vlade Ivom Sanaderom i hrvatskim ministrom znanosti Draganom Primorcem.

BJELOLASICA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednica Vladinog Povjerenstva za osobe s invaliditetom Jadranka Kosor otvorit će na Bjelolasici XI. Hrvatski simpozij osoba s invaliditetom, u organizaciji Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (Hrvatski olimpijski centar "Bjelolasica", u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske zajednice tehničke kulture u povodu 60. godina postojanja i uspješnog rada na tehničkom odgoju i obrazovanju mladeži u Hrvatskoj (prostorije Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12, u 10 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe u povodu 100. godišnjice rođenja Samuela Becketta pod nazivom "Samuel Beckett - život i djelo". Izložbu će otvoriti veleposlanik Irske u Republici Sloveniji Patrick McCabe, a o Beckettu će govoriti prof. dr. Stipe Grgas sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Izložbu zajednički priređuju Nacionalna i sveučilišna knjižnica iz Zagreba, Veleposlanstvo Irske u Republici Sloveniji i Hrvatsko-irsko društvo prijateljstva iz Zagreba. (Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Malo predvorje, Hrvatske bratske zajednice 4 u 12 sati).

(*)PULA - Konferencija za novinare suspendiranih urednika i novinara Glasa Istre (12 sati, MMC Luka)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙