FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska , za ponedjeljak, 2. listopada

ZAGREB, 2. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 2. listopada.
ZAGREB, 2. listopada 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 2. listopada.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova (Pantovčak 241 u 9 sati)

SPLIT - Predsjednik Republike Stjepan Mesić i ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac u Splitu će nazočiti svečanom otvorenju novog dijela zgrade Medicinskog fakulteta (Šoltanska 2 u 13 sati), svečanosti puštanja u rad brodostrojarskog simulatora na Pomorskom fakultetu (Zrinsko-Frankopanska 38 u 14 sati) te izvanrednoj sjednici Senata Sveučilišta koja će se održati u Vijećnici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (Ruđera Boškovića bb u 16 sati)

DUBROVNIK - Međunarodna konferencija o ulozi udruga nacionalnih manjina u očuvanju nacionalnog identiteta i prekograničnoj suradnji u organizaciji Ureda za nacionalne manjine hrvatske Vlade, a u suradnji sa Srednejeuropskom inicijativom. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici vladinih tijela i predstavnici nacionalnih manjina iz 12 zemalja koje su potpisale Instrument SEI za zaštitu nacionalnih manjina. (hotel Excelsior)

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade Damir Polančec primit će u nastupni posjet veleposlanika SAD-a u Hrvatskoj Roberta Anthonya Bradtkea (Trg Sv. Marka 2 u 13 sati)

ZAGREB - U prostorijama kabineta ministra unutarnjih poslova dodijelit će se odličja zaslužnim djelatnicima MUP-a, a nakon toga uslijedit će predstavljanje nove web stranice MUP-a. (MUP u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u povodu raspisivanja poziva za prijavu za sudjelovanje u Programu informiranje i izobrazbe o EU za polaznike iz organizacija civilnog društva, te raspisivanja poziva za suradnju u području neprofitnih medijskih projekata za poticanje i razvoj civilnog društva. Nazočnima će se obratit upraviteljica Zaklade Cvjetana Plavša-Matić (Kušlanova 27 u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu obilježavanja desete obljetnice osnivanja i rada Foruma seniora i Međunarodnog dana starijih osoba. Socijaldemokratski forum seniora Hrvatske organizira Međunarodni okrugli stol o temi "Za državu socijalne pravde" (Dom sindikata grafičara, Brešćenskog 4 u 11 sati)

PULA - Presuda u sudskom postupku protiv trojice mladića iz Poreča optuženima za brutalno ubojstvo britanskog turista Anthonyja Rushtona u listopadu prošle godine (Županijski sud u 15 sati) )

ZAGREB - Konferencija za novinare Ansambla Lado u povodu turneje u Japanu (Trg maršala Tita 6a u 13 sati)

ZAGREB - Tribina i predstavljanje knjige Ludwiga Steindorfa "Povijest Hrvatske od srednjeg vijeka do danas" (KIC, Preradovićeva 5 u 19 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

popodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙