FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska, od 30. rujna do 2. listopada

ZAGREB, 29. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja za subotu, 30. rujna, nedjelju, 1. listopada i ponedjeljak, 2. listopada.
ZAGREB, 29. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja za subotu, 30. rujna, nedjelju, 1. listopada i ponedjeljak, 2. listopada.

Subota, 30. rujna

------------------------

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske seljačke stranke (HSS) o temi "Mogu li 'novi umirovljenici' čekati obećanje za bolje sutra?". Kako je najavljeno, bit će više riječi o negativnom očitovanju Vlade na HSS-ov prijedlog izmjene Zakona o mirovinskom osiguranju (HSS, Zvonimirova 17/III u 11 sati)

KARLOVAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će 3. sportske susrete umirovljenika Hrvatske i izložbu umjetničkih radova Sindikata umirovljenika Hrvatske (Školska sportska dvorana, Trg 110. brigade ZNG-a u 10 sati)

Nedjelja, 1. listopada

---------------------------

ZAGREB - Gostovanje predsjednika Republike Stjepana Mesića u emisiji Hrvatske televizije "Nedjeljom u 2" (HTV1 u 14 sati)

MARIJA BISTRICA - Vojnoredarstveno hodočašće u hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, svečanu misu predvodi mons. Juraj Jezerinac (u 11 sati) i Križni put (u 15 sati)

Ponedjeljak, 2. listopada

---------------------------------

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova (Pantovčak 241 u 9 sati)

SPLIT - Predsjednik Republike Stjepan Mesić u Splitu će nazočiti na svečanosti otvaranja novog dijela zgrade Medicinskog fakulteta (Šoltanska 2 u 13 sati), svečanosti puštanja u rad brodstrojarskog simulatora (Pomorski fakultet, Zrinsko-Frankopanska 38 u 14 sati) te izvanrednoj sjednici Senata Sveučilišta na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (u 16,15 sati)

DUBROVNIK - Međunarodna konferencija o ulozi udruga nacionalnih manjina u očuvanju nacionalnog identiteta i prekograničnoj suradnji u organizaciji Ureda za nacionalne manjine hrvatske Vlade, a u suradnji sa Srednejeuropskom inicijativom. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici vladinih tijela i predstavnici nacionalnih manjina iz 12 zemalja koje su potpisale Instrument SEI za zaštitu nacionalnih manjina

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade Damir Polančec primit će u nastupni posjet veleposlanika SAD-a u Hrvatskoj Roberta Anthonya Bradtkea (Trg Sv. Marka 2 u 13 sati)

ZAGREB - U prostorijama kabineta ministra unutarnjih poslova dodijelit će se odličja zaslužnim djelatnicima MUP-a, a nakon toga uslijedit će predstavljanje nove web stranice MUP-a. (MUP u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u povodu raspisivanja poziva za prijavu za sudjelovanje u Programu informiranje i izobrazbe o EU za polaznike iz organizacija civilnog društva, te raspisivanja poziva za suradnju u području neprofitnih medijskih projekata za poticanje i razvoj civilnog društva. Nazočnima će se obratit upraviteljica Zaklade Cvjetana Plavša- Matić (Kušlanova 27 u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu obilježavanja desete obljetnice osnivanja i rada Foruma seniora i Međunarodnog dana starijih osoba. Socijaldemokratski forum seniora Hrvatske organizira Međunarodni okrugli stol o temi "Za državu socijalne pravde" (Dom sindikata grafičara, Brešćenskog 4 u 11 sati)

PULA - Presuda u sudskom postupku protiv trojice mladića iz Poreča optuženima za brutalno ubojstvo britanskog turista Anthonya Rushtona u listopadu prošle godine (Županijski sud u 15 sati) )

ZAGREB - Konferencija za novinare Ansambla Lado u povodu turneje u Japanu (Trg maršala Tita 6a u 13 sati)

ZAGREB - Tribina i predstavljanje knjige Ludwiga Steindorfa "Povijest Hrvatske od srednjeg vijeka do danas" (KIC, Preradovićeva 5 u 19 sati)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙