FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi regionalni informacijski portal "Business Spotlight"

ZAGREB, 26. rujna 2006. (Hina) - Veleposlanstvo Kraljevine Danske objavom za medije predstavilo je poslovni projekt, besplatni web portal i publikaciju Business Spotlight.
ZAGREB, 26. rujna 2006. (Hina) - Veleposlanstvo Kraljevine Danske objavom za medije predstavilo je poslovni projekt, besplatni web portal i publikaciju Business Spotlight.

Iako projekt postoji još od 2004. i ima nekoliko tisuća korisnika, prateći trendove i zahtjeve tržišta, Business Spotlight portal i publikaciju odjeven je u novo ruho, na adresi www.bspotlight.com. Ideja portala i s njim povezane publikacije je, kako se ističe, predstavljanje novosti, događanja i tvrtki iz hrvatskog gospodarstva.

Business Spotlight svojim korisnicima, poslovnim ljudima iz nordijskih zemalja, Hrvatske i regije, predstavlja niz gospodarskih sektora. To su graditeljstvo i infrastruktura, poljoprivreda i stočarstvo, prehrana i prerada hrane, energija i okoliš, pomorstvo i brodogradnja, IT i telekomunikacije.

Riječ je o specijaliziranom mediju koji omogućuje nordijskim i hrvatskim tvrtkama uvid u informacije o sektoru od njihovog interesa i služi kao odličan pokazatelj kretanja na hrvatskom tržištu, ističe se u priopćenju.

Na taj način ovaj projekt potiče suradnju tvrtki iz Danske, Švedske, Norveške, Finske i Hrvatske pa i šire. Naime, portal Business Spotlight će se do kraja ove godine razviti u regionalni portal obuhvaćajući tržište Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

Uz brojne informacije i vijesti iz sektora, portal Business Spotlight pruža mogućnost oglašavanja i prezentiranja hrvatskih tvrtki i proizvoda nordijskim korisnicima koji se služe portalom kao izvorom informacija o hrvatskom tržištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙