FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju 17. rujna

ZAGREB, 17. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 17. rujna:
ZAGREB, 17. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 17. rujna:

Zvjezdicom (*) su označeni novi događaji za koje je poziv stigao nakon prvog emitiranja najave događaja OSV Hrvatska za nedjelju, 17. rujna.

ROVINJ - Sjednica Središnjeg vijeća HSLS-a, na kojoj će biti nazočni i članovi Predsjedništva HSLS-a te ostalih tijela stranke (hotel Park, u 11 sati). Prije toga vodstvo HSLS-a održat će konferenciju za novinstvo (Hotel Park, u 10 sati).

ZAGREB - Sjednica Glavnog odbora Demokratskog centra (DC), koji će na otvorenom dijelu sjednice raspravljati o organiziranom kriminalu i korupciji, o fiskalnoj politici, o utjecaju "0,0 promila" na turizam i vinarstvo (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 11 sati).

MARIJA BISTRICA - Konferencija za novinare HSS-a ispred hotela Salve Regina na temu: "Zaštita tradicije hrvatskog naroda". Govorit će predsjednik stranke Josip Friščić te Vlasta Hubicki, predsjednica županijske organizacije HSS-a (u 10 sati). Konferencija za novinare održat će se u sklopu 1. hodočašća HSS-a u Mariju Bistricu.

ZAGREB - Otvaranje memorijalne izložbe slikara Oskara Hermana 1886. - 2000. u Galeriji Klovićevi dvori (Jezuitski trg 4, u 19 sati). Izložba je organizirana u povodu 200. obljetnice osnutka Židovske općine Zagreb i 120. godišnjice rođenja Oskara hermana.

*VINKOVCI - U Svečanom mimohodu sudionika 41. vinkovačkih jeseni i reviji konjskih zaprega (počinje u 10 sati) ulicama Vinkovaca proći se oko 3.000 članova 77 kulturno-umjetničkih društava iz Hrvatske, BiH i Vojvodine koja njeguju hrvatski izvorni folklor. Ta priredba središnji je i najposjećeniji događaj Vinkovačkih jeseni, koje se ove godine održavaju od 8. do 17. rujna pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa. Svečanost zatvaranja 41. vinkovačkih jeseni održat će se u 21 sat na Trgu Vinkovačkih jeseni.

ZAGREB - Humanitarna akcija "Terry Fox Run", čiji je prihod namijenjen dječjem onkološkom odjelu Kliničke bolnice Sestara milosrdnica, održat će se na zagrebačkom Sporstko-rekreacijskom centru Jarunu. U 14,30 sati počet će koncert, a u 16 sati humanitarna utrka, koja se za borbu protiv raka svake godine trči u čast i spomen na Terryja Foxa. Taj 22-godišnji mladić je, bez jedne noge, 1980. krenuo u svoj "Maraton nade" po Kanadi da bi skupio novac za liječenje, no nije ga uspio dovršiti.

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne/ navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙