FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 12. rujna

ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 12. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 12. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare u Ministarstvu kulture povodom predstavljanja rezultata natječaja Kulturnog vijeća za film i kinematografiju. (Runjaninova 2 u 9.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSS-a pod nazivom "Put u Zapadni Balkan - ne srljajte kao guske u magli" (Zvonimirova 17/ III u 10 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora vladimir Šeks sazvao je 38. sjednicu Predsjedništva Hrvatskog sabora s predsjednicima klubova zastupnika. Na sjednici će se raspravljati o dnevnom redu predstojeće sjednice Hrvatskog sabora, o zamolbama za pokroviteljstva i o drugim pitanjima. Sjednica je zakazana za 12 sati (dvorana Ivana Mažuranića).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor i predsjednica Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog programa za Rome sudjelovat će na završnom dijelu radionice o zajedničkom praćenju i evaluaciji tog programa i održati zaključni govor.(Hotel Palace, Strossmayerov trg 10 u 14.30 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Honore Daumier - Litografije", donacija Borisa Baranovića Gradu Šibeniku. Izložbu će otvoriti šibenska gradonačelnica Neda Klarić. (Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 19 sati).

ZAGREB - Otvaranje izložbe i promocija knjige "Scenografije - instalacije s razlogom Propadalo", Ivice Propadala u Muzeju za umjetnost i obrt. (Trg Maršala Tita 10 u 20 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙