FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 11. rujna

ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 11. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 11. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Misija OESS-a u Hrvatskoj i Središnji državni ured za upravu u suradnji s nevladinim organizacijama Transparency Internationalom Hrvatska i GONG-om organiziraju okrugli stol o "financiranju političkih stranaka i izborne promidžbe u Hrvatskoj". Okrugli stol će otvoriti predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, predsjednik Vlade Ivo Sanader i voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanik Jorge Fuentes. Nacrt prijedloga zakona predstavit će državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravu Antun Palarić. (Hrvatski sabor, dvorana "Ivan Mažuranić" u 9 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primit će u ponedjeljak predsjednika švicarskog Nacionalnog vijeća (parlament) Claudea Janiaka u sklopu uzvratnog službenog posjeta Republici Hrvatskoj. (10 sati, Plavi salon, Sabor, Markov trg.).

ZAGREB - U Ministarstvu financija predstavnici Svjetske banke i Hrvatske elektroprivrede (HEP) potpisat će ugovor o zajmu u iznosu od 24 milijuna eura kojima će se financirati projekt razvoja sektora toplinarstva u Hrvatskoj. Uz taj, bit će potpisani i ugovori o projektu između Svjetske banke i HEP-Toplinarstva, te o državnom jamstvu za taj zajam. Zajam Svjetske banke je na 15 godina, uz pet godina počeka, te kamatnu stopu koja trenutno iznosi 3,1 posto. Projekt toplinarstva predviđa modernizaciju toplinske mreže u Zagrebu i Osijeku (13,00 sati, Ministrstvo financija, Katančićeva 5).

Dežurni na desku FaH-a:

poslijepodne - Uroš Andrić

prijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙