FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 1. rujna

ZAGREB, 1. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 1. rujna.
ZAGREB, 1. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 1. rujna.

ZAGREB - Sjednica hrvatske Vlade, koja će biti otvorena za predstavnike medija (Trg sv. Marka 2, 10 sati).

ZAGREB - Okrugli stol o potrebi reforme Zakona o javnoj televiziji, koji organizira nezavisni saborski zastupnik Ivo Banac u suradnji s Člankom X - udrugom autora u medijima. O potrebi reforme medijskog zakonodavstva govorit će stručnjaci za medije, medijsko zakonodavstvo i politiku, predstavnici nevladinih udruga te novinari (Hrvatski sabor - Dvorana Ivana Mažuranića, Trg sv. Marka 6, 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Transparency Internationala Hrvatska na temu "Realizacija prvih ciljeva Nacionalnog programa za suzbijanje korupcije", na kojoj će biti predstavljeni rezultati analize realiziranih ciljeva u prvoj fazi provedbe Nacionalnog programa za suzbijanje korupcije (Mrazovićeva 9, 11 sati).

VARAŽDINSKE TOPLICE - Četvrti zdravstveno-savjetodavni simpozij, koji organizira Udruga 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida, a na kojem će predavati medicinski stručnjaci iz različitih područja medicine. Simpoziju će, uz članove Udruge i njihove obitelji, nazočiti i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor koja je i pokroviteljica skupa (hotel Minerva 10 sati).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorit će Ljubljansku aveniju s denivelacijom raskrižja Ljubljanska - Savska opatovina - Gospodska, te još neke zagrebačke ulice i trgove (Rotor Savska opatovina, 15 sati).

ZAGREB - Hrvatski školski sindikat Preporod organizira konferenciju za novinare na temu "Nepodnošljiva lakoća samohvale", na kojoj će se osvrnuti na postignuća Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u razdoblju od 2004. do 2006. (Petrinjska 2/3, 11 sati).

ZAGREB - Svečanost otvorenja tradicionalnog 39. Međunarodnog festivala kazališta lutaka (PIF), koji traje do 8. rujna. Ovogodišnji PIF bit će posvećen slovačkom lutkarstvu, a okupit će sudionike iz Bugarske, Češke, Hrvatske, Italije, Kanade, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije i Španjolske (Zagrebačko kazalište lutaka, Baruna Trenka 3, 20 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Marko Curać

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙