FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 28. kolovoza

ZAGREB, 28. kolovoza 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 28. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 28. kolovoza 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 28. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog Sabora Vladimir Šeks primit će predsjednika Senata Kanade (Hrvatski sabor, u 11 sati).

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader primit će predsjednika Senata Kanade (Vlada, u 11,20 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu održavanja 8. bijenalnog Kongresa Europske udruge za oralnu medicinu. Kongres će se od 31. kolovoza do 2. rujna održavati u zagrebačkom hotelu Westin. Glavna tema biti će multidisciplinarna skrb bolesnika s oralnim, genitalnim i okularnim bolestima. Riječ je se o najvećem kongresu iz područja oralne medicine koji se prvi put održava u ovom dijelu Europe i u Hrvatskoj, a pokrovitelji su mu predsjednik Republike Stjepan Mesić i ministar zdravstva Neven Ljubičić, (Stomatološki fakultet, predavaonica, Gundulićeva 5, u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) na kojoj će, uz ostalo, biti riječi i o privatizaciji dubrovačkog hotelskog poduzeća "Maestral" (Hrvatski fond za privatizaciju, Ivana Lučića 6, dvorana 100, u 18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne: Hrvoje Krstičević

poslijepodne: Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙