FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 24. kolovoza

ZAGREB, 23. kolovoza 2006. (Hina) - Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak 24. kolovoza
ZAGREB, 23. kolovoza 2006. (Hina) - Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak 24. kolovoza

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća na kojoj će se razmatrati smjernice ekonomske i fiskalne politike za razdoblje od 2007. do 2009. Uvodno izlaganje imat će ministar financija Ivan Šuker (zgrada Vlade ,Markov trg 3, u 10 sati, a izjave za javnost bit će oko 11,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare SDP -a na temu "Odnos vlade RH prema stanju u Požeško- slavonskoj županiji" a na kojoj će govoriti Mato Arlović i Josip Leko (prostorije SDP-a, Iblerov trg 9, u 11 sati.

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac predstaviti će novi Nastavni plan i program za osnovnu školu koji se nije mijenjao od 1999. Njegova poboljšanja, uz ino, odnose se na rasterećenje gradiva u svim nastavnim predmetima te osuvremenjivanje odgojno-obrazovnih sadržaja. U izradbi nastavnog plana sudjelovalo je više od 600 stručnjaka, a u eksperimentalnoj primjeni bio je protekle školske godine, nakon čega je ponovno dorađivan do konačne verzije, koja će biti predstavljena te objavljena na internetskim stranicama Ministarstva (prostorije MZOŠ-a, Trg hrvatskih velikana 6, u 11 sati).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac primit će učenike koji su na 18. međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Meksiku osvojili dvije srebrene i dvije brončane medalje (prostorije MZOŠ-a, Trg hrvatskih velikana 6, u 10,30 sati).

PULA - Konferencija za novinare u povodu najave Devetog međunarodnog festivala "Organum Histrie - Umag 2006" i Drugog međunarodnog orguljaškog natjecanja "Andrea Antico da Montena" u prostorijama Turističke zajednice Pula , Forum 3 u 11,30 sati.

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Vesna Krbot Nejašmić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙