FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan ugovor za pilot projekt navodnjavanja Kapinci - Vaška

VIROVITICA, 23. kolovoza 2006. (Hina) - Ugovor su potpisali predstavnici Virovitičko-podravske županije, Arhi tektonsko-građevinskog biroa Elektroprojekta Zagreb i zagrebačkog Građevinskog fakulteta.
VIROVITICA, 23. kolovoza 2006. (Hina) -

U Virovitici je danas potpisan ugovor o izradi idejnog projekta, stručne podloge za ishođenje lokacijske dozvole, te poslova konzultacije, pregleda i ocjene ugovorenog projekta za Pilot projekt navodnjavanja Kapinci - Vaška.

Ugovor su potpisali predstavnici Virovitičko-podravske županije, Arhitektonsko-građevinskog biroa Elektroprojekta Zagreb i zagrebačkog Građevinskog fakulteta.

Virovitičko-podravska županija je među prvim županijama u Hrvatskoj za svoje područje izradila Vodnogospodarski plan navodnjavanja. Planom je analizirano cjelokupno područje županije, koja ima izuzetan potencijal poljoprivredne proizvodnje na 114.000 hektara obradivog zemljišta.

Provedenim analizama je utvrđena potreba vode za navodnjavanje pojedinih kultura, određena je pogodnost zemljišta za navodnjavanje i raspoložive količine voda na slivu, u rijeci Dravi kao i u podzemlju.

(Hina) xggaz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙