FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić pozvao građane da se uključe u uređenje Bundeka

ZAGREB, 23. kolovoza 2006. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je danas građane da se svojim prijedlozima uključe u nastavak uređenja športsko-rekreacijskog centra Bundek.
ZAGREB, 23. kolovoza 2006. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je danas građane da se svojim prijedlozima uključe u nastavak uređenja športsko-rekreacijskog centra Bundek.

Na konferenciji za novinare na Bundeku Bandić je podsjetio da se osobno angažirao kako bi se to zagrebačko kupalište otrgnulo od šikare i propadanja.

Naglasio je, međutim, kako ne želi da se čitav projekt dovrši isključivo pod njegovom dirigentskom palicom, nego da se u uređenje Bundeka uključe i građani.

"Smatram da sami građani najbolje znaju kakve dodatne sadržaje žele na Bundeku i zato, prije nego ovaj biser učinimo draguljem, želim čuti što zagrepčanke i zagrepčani predlažu", rekao je Bandić.

Građane je pozvao da svoje ideje o sadržajima kojima bi trebalo oplemeniti Bundek pošalju na njegovu osobnu adresu (gradonacelnik@milanbandic.com), na adresu gradskog odsjeka za građane, ili na adresu Gradskog poglavarstva, s naznakom "Za moj Bundek".

Prijedloge će u Poglavarstvu prikupljati u idućih mjesec dana, a poslije će, uz pomoć struke, izabrati deset najkvalitetnijih i uskoro krenuti u njihovu provedbu.

Gradonačelnik je kazao i da je do sada pristigao samo jedan prijedlog za uređenje Bundeka, onaj s PMF-a, čiji stručnjaci predlažu da se na Bundeku uredi botanički vrt, površine između 2,5 i 3,5 hektara.

"Mislim da taj prijedlog treba podržati i tako oplemeniti prisavsku floru", rekao je Bandić.

Naglasio je da će sve sadržaje na Bundeku građani moći koristiti besplatno, jer su, kaže, cijenu ulaznica već platiti kroz gradski proračun, iz kojega će se za uređenje Bundeka izdvojiti ukupno 100 milijuna kuna.

U razgovoru s novinarima, izrazio je zadovoljstvo i brzinom i kvalitetom radova na Ljubljanskoj aveniji, koja će biti gotova do 4. rujna.

Rekao je da se Zagreb može podičiti organizacijom građevinskih radova, kakvu, kaže, nema ni jedna europska metropola.

Najavio je i da će Grad posebno zahvaliti tvrtkama i radnicima koji su sudjelovali u proširenju Ljubljanske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙