FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bobby Robson na operaciji tumora

LONDON, 20. kolovoza 2006. (Hina/Reuters) - Bivši engleski nogometni izbornik Bobby Robson (73) mora na operaciju tumora na mozgu.
LONDON, 20. kolovoza 2006. (Hina/Reuters) - Bivši engleski nogometni izbornik Bobby Robson (73) mora na operaciju tumora na mozgu.

"U srijedu će kirurzi obaviti operaciju i odstraniti tumor na mozgu. Pregledima je utvrđeno da je ostatak mog tijela čist od te bolesti i da ću bez većih napora izdržati operaciju," potvrdio je vijest o operaciji Robson, koji je posljednjih godina tri puta uspješno prebrodio rak. Tumor je otkrivena prilikom redovitog pregled u bolnici u Ipswichu početkom kolovoza i od tada se Robson nalazi u bolnici.

Sir Bobby Robson nogometnu je karijeru započeo 1950. godine kao krilni igrač u Fulhamu, šest godina kasnije prešao je u West Bromwich Albion u kojem je odigrao 257 utakmica i zabio 61 pogodak. Na kraju igračke karijere ponovno se vratio u Fulham, a 1967. godine je preselio u kanadskim Vancouver Royalse gdje je proveo dvije sezone. U dresu engleske vrste ubilježio je 20 nastupa.

Kao trener vodio je Fulham, PSV, Sporting, Porto, Barcelonu i Newcastle, a od 1982. do 1990. bio je izbornik Engleske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙