FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 20. kolovoza 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 20. kolovoza 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

KINGMAN - Amerikanac, bijesan na vatrogasce koji su odbili spasiti njegovu mačku s drveta, uhićen je nakon što je otvorio vatru na njih. Jeffrey Cullen (58) je optužen za napad teškim oružjem. Tri vatrogasca su došla do Cullenove kuće nakon što je prijavio da se zapalilo stablo, ali nisu pronašli požar. Umjesto toga Cullen je rekao vatrogascima da želi da mu spase mačku i da im je lagao jer je znao da će reagirati samo na dojavu o požaru. Šef vatrogasaca kazao je Cullenu da pozove kontrolu za životinje ili da pričeka da mačka ogladni i sam siđe s drveta. Vlasniku mačke se odgovor očito nije svidio, otišao je u kuću, uzeo pištolj i otvorio vatru na vatrogasce. Na sreću nitko nije ozlijeđen, a Cullen je uhićen nakon kraćeg opiranja policajcima.

BERLIN - Dvije Njemice, kolegice, koje su se preko službenog e-maila jadale jedna drugoj kako su im partneri loši u seksu, svoje su privatne živote učinile javnima pritisnuvši pogrešnu tipku. "Sada svi bulje u nas i šapću nam iza leđa", kazala je Anica G., 21-godišnja djelatnica Saveznog ureda za rad za list "Bild". E-mailovi između Anice i njene prijateljice Christine s opisima kako su bezuspješno pokušavale uzbuditi svoje partnere poslani su slučajno na e-mail adrese svih njihovih kolega na poslu. Nakon toga ti su mailovi poslani na tisuće adresa u uredu za rad, a onda i drugim vladinim agencijama, pa na brojne adrese u cijeloj Njemačkoj. Anica je za "Bild" izjavila da ona i njena kolegica nisu prekršile nikakav radna pravila jer su se dopisivale za vrijeme pauze.

KARACHI - Državne vlasti u Pakistanu dozvolile su muškarcima gledati nogometne utakmice u kojima igraju žene. Nogometni savez Pakistana prošle je godine pokrenuo žensku ligu, međutim muškarcima je do danas bilo zabranjeno gledati žene kako se bave ovim sportom. Utakmice su smjeli pratiti samo članovi obitelji. "Vrata stadiona su svima otvorena - poručio je tehnički direktor pakistanskog nogometnog saveza Mir Farooq. Djevojke obavezno nose trenirku, te majice s dugim rukavima, a susrete sude žene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙