FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 12. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 4,30 sati.
ZAGREB, 12. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 4,30 sati.

ZAGREB - Policija je u zagrebačkom naselju Dubrava otkrila nasad od 100-tinjak zrelih sadnica indijske konoplje, vrijednih oko 100 tisuća kuna. Otkriven je i uzgajivač marihuane, 32-godišnji hrvatski državljanin, koji policiji dosad nije bio poznat kao počinitelj kaznenoga djela zloporabe opojnih droga

PULA - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Istarskom ipsilonu na čvorištu između Cerovlja i Lupoglava poginule su dvije osobe, a jedna je teško ozljeđena. Do nesreće je došlo kad su se frontalno sudarila dva vozila domaćih i stranih registarskih oznaka.

BRIJUNI - Uz grmljavinu i munje koje su parale nebo nad Brijunima sinoć je u tvrđavi Minor na Malom Brijunu održana hrvatska premijera predstave "Tesla Electric Company" u koprodukciji Ulysses teatra i Pandur Theatresa. Predstavu je prema tekstu Darka Lukića režirao slovenski redatelj Tomaž Pandur, a glumili su Rade Šerbedžija, Livio Badurina, Kristina Popović, Mijo Juršić, Branko Jordan, Primož Ekart, Felix Strobel, Gregor Gruden, Primož Hladnik i Boris Benko.

BRIST - Ispred Kačićevoga ljetnikovca u Bristu sinoć je održana smotra dalmatinske pisme i riči "Kačićevi glasi" na kojoj su nastupile klape iz Makarskoga primorja te poznati pijanisti, operni pjevači i glumci. U sklopu smotre priređena je i izložba poznatoga hrvatskog slikara Mladena Veže.

BELICA - Općinsko čelništvo Belice i uređivački odbor jučer su predstavili prvu monografiju tog međimurskoga naselja, poznatoga po proizvodnji krumpira. Po riječima načelnika općine Zvonka Taradija ta monografija je hvale vrijedna osobna iskaznica naselja. Monografija ima 230 stranica, tiskana je u povodu 750 godina spominjanja Belice, a njezin urednik je Vladimir Kalšan.

(Hina) xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙