FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU karlovačka izvijestila o nekoliko neuobičajenih krađa

KARLOVAC, 11. kolovoza 2006. (Hina) - Policijska uprava karlovačka izvijestila je jutros o nekoliko neuobičajenih krađa.
KARLOVAC, 11. kolovoza 2006. (Hina) - Policijska uprava karlovačka izvijestila je jutros o nekoliko neuobičajenih krađa.

U provalnoj krađi iz kuhinje Osnovne škole "Turanj" u Karlovcu ukradeno je oko 200 komada šalica za napitke, 200 komada metalnih zdjelica, dva lonca, mesoreznica i ostale kuhinjske potrepštine, vrijedne ukupno 17 tisuća kuna.

Iz skladišta "Karlovačke pivovare" u Karlovcu ukradena je veća količina raznog alata, električnih kablova i tri komada transportnih kolica, ukupne vrijednosti oko 49 tisuća kuna.

S novoga karlovačkog igrališta hokeja na rolama ukradena su dva metalna gola za hokej.

Razriješena je krađa 24 metra bakrenih oluka sa Župne crkve Sveti Martin u Hrnetiću, vrijednih oko četiri tisuće kuna. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su krađu počinila dva maloljetnika iz Karlovca.

Na popisu kaznenih djela je i ono iz Netretića, gdje je jedan 49-godišnjak iz Karlovca u ponedjeljak odstrijelio dva srnjaka, vlasništvo Lovačkog društva "Srnjak" iz Netretića. Ustreljeni srnjaci su pronađeni, a pretragom doma kod krivolovca je jučer pronađeno streljivo raznih kalibara, navodi karlovačka policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙