FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podaci s Varaždinske burze od danas u Bloombergovom servisu

ZAGREB, 10. kolovoza 2006. (Hina) - Podaci s Varaždinske burze od danas u Bloombergovom servisu
ZAGREB, 10. kolovoza 2006. (Hina) - Podaci s Varaždinske burze od danas u Bloombergovom servisu

HINA - Financijski servis

Trgovinski podaci s Varaždinske burze od danas su u realnom vremenu dostupni preko globalnog financijskog servisa 'Bloomberg Professional', objavljeno je s Varaždinske burze.

Pojavljivanjem trgovinskih podataka na Bloomberg-u osigurava se dostupnost trgovinskih podataka o trgovanju hrvatskim vrijednosnim papirima u realnom vremenu, bez vremenskog odmaka, na globalnoj razini u svim vremenskim zonama. Na taj način cijene hrvatskih vrijednosnih papira postaju dostupne ne samo domaćim korisnicima Bloomberg-ovih usluga, već i inozemnim ulagateljima.

U priopćenju Bloomberga, koje prenosi Varaždinska burza, kaže se da je na Varaždinskoj burzi trenutno izlistano preko 400 vrijednosnih papira. Uz kratki prikaz povijesti Varaždinske burze i hrvatskog tržišta kapitala, najavljuje se da će uskoro u Bloobergovom servisu biti dostupni i podaci sa Zagrebačke burze.

Bloomberg je jedan od vodećih svjetskih financijskih servisa koji svojim korisnicima daje arhivske informacije i informacije u realnom vremenu o financijskim i tržišnim pokazateljima te razne vrste poslovnih analitičkih usluga. Korisnici su pojedinci, korporacije, mediji diljem svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙