FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 8. kolovoza 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 8. kolovoza 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

PEKING - Više od milijun ljudi vježbalo je u utorak u Pekingu točno dvije godine prije početka Ljetnih olimpijskih igara 2008. Grad Peking je organizirao čak 4.905 događanja u brojnim parkovima, a državna televizija cijelo je jutro prenosila vježbanje Kineza svih uzrasta. Organizacijski odbor igara (BOCOG) planira ove godine još događanja kako bi "podigli moral Kineza i slavili olimpijski duh", piše list China Dailly, dodavši kako je prošlog mjeseca BOCOG započeo sa novačenjem ukupno 10.000 dobrovoljaca koji će pomagati oko 20.000 policajaca u patroliranju ulicama Pekinga za vrijeme Igara.

BUENOS AIRES - Cleto Ruiz Diaz, 44-godišnji soboslikar iz siromašnog dijela Argentine, otac je 37-ero djece i bez stalnog je zaposlenja te je zatražio od države dopuštenje da se podvrgne vazektomiji kako više ne bi mogao začeti dijete. Takva se operacija (odstranjivanje sjemenovoda) dopušta u slabije nastanjenim pokrajinama Patagonije na jugu, no još je zabranjena na sjeveru gdje žive brojne obitelji. Slučaj se pročuo u javnosti jer Senat razmatra prijedlog zakona koji bi u cijeloj zemlji dopustio podvezivanje jajovoda za žene i vazektomiju za muškarce. Ceto Ruiz Diaz tijekom 14 godina živio je s tri žene pod istim krovom no sada ima samo jednu konkubinu. Sa sadašnjom 29-godišnjom suprugom ima osmero djece. Šestero Ruizove djece djece je umrlo i to je nagnalo oca rekordera da zatraži operaciju.

NEW DELHI - Jedan 88-godišnji indijski seljak, koji nikad nije čuo za viagru, dobio je sina i želi još djece, objavio je u utorak The Times of India, dodajući da seljak svakodnevno održava spolne odnose sa svojom 45 godina mlađom suprugom. "Ne želim živjeti sto godina, ali dok živim, želim uživati u seksu", rekao je Virmaran Jat, koji živi u selu u pokrajini Rajasthan. Jat tvrdi da tajna njegov uspjeha u činjenici da svakoga dana odlazi na duge šetnje, a od djetinjstva pije svježe devino mlijeko i nikada nije pušio ili pio alkohol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙