FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Otvorena istarska cesta do Vodnjana

ZAGREB, 2. kolovoza 2006. (Hina) - Zbog prometne nesreće u Pakracu zatvoren je jedan trak ceste D5, a od 11 sati je otvorena cesta D3 od skretanja za "Istarske ceste" do Vodnjana kojom se jutros nije moglo voziti zbog prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11,25 sati.
ZAGREB, 2. kolovoza 2006. (Hina) - Zbog prometne nesreće u Pakracu zatvoren je jedan trak ceste D5, a od 11 sati je otvorena cesta D3 od skretanja za "Istarske ceste" do Vodnjana kojom se jutros nije moglo voziti zbog prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11,25 sati.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na cestama u Istri, Gorskom kotaru, Hrvatskom Primorju, Lici, Slavoniji te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Promet je srednje gust na većini cesta, a povremeno je pojačan na prometnicama u većim gradovima te na prilaznim cestama turističkih mjesta u priobalju.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana te izlazak putničkih vozila na prijelazima Macelj, Pasjak, Kaštel, Plovanija i Vinjani, ali nema duljih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Zbog radova na nekoliko dionica državne ceste D 30 Velika Gorica-Žažina, vozi se naizmjence, uz zastoje i čekanja: na 10., 17. i 20. km, do 12. kolovoza, te na 25. km do 26. kolovoza 2006. god. Radovi traju svaki dan od 8 do 18 sati.

Autocesta A 2, Zagreb-Macelj

-zbog radova od 1. do 2. km u smjeru Zagreba, zatvorena je preticajna traka, pa promet teče otežano voznim trakom.

Autocesta A 3, Bregana-Lipovac

Zagrebačka obilaznica:

-zbog radova na nekoliko dionica dolazi do zastoja, uglavnom ujutro od 7 do 9 sati i poslijepodne od 15 do 18 sati.

-zbog radova na čvoru Lučko (Jadranska avenija), zatvoren je desni prometni trak iz smjera Zagreba, promet teče srednjim i pretjecajnim trakom. Na 19. km zatvoren je pretjecajni trak lijeve strane kolnika, u dužini 500 m.

-na čvoru Lučko:

-krak Buzin-Zagreb jug zatvorena je desna strana kraka, promet teče lijevom stranom.

- krak Zagreb - Maribor, Krapina zatvorena je desna strana kraka, promet teče lijevom stranom.

- servisne ceste Jadranske Avenije, iz smjera Zagreb zatvoren je lijevi prometni trak, promet teče desnom stanom, iz smjera Karlovca zatvorena je lijeva prometna traka servisne ceste, promet teče desnom stranom.

-zatvoren je i zaustavni trak desne strane kolnika u dužini od 250 m, (od 19+400 km do 19+650 km) i ubrzavajuća traka servisne ceste Lučko - Buzin.

Ivanja Reka-Buzin:

- zbog radova na sjevernom kolniku, mostom Sava prometuje se južnim kolnikom - dvosmjerno.

Ivanić Grad - Popovača - Kutina - Novska:

- na 65., 68., 72., 75. i 79. km u smjeru Zagreba, zatvoreni su zaustavni traci, kao i na dionici od 66. do 65. km, uz ograničenje brzine na 60 km/h.

Slavonski brod-Velika Kopanica:

-zbog radova, zatvoren je sjeverni kolnik na 163. km, pa promet teče dvosmjerno južnim kolnikom, uz ograničenje brzine na 60 km/h.

- zbog sanacije kolnika zatvoren je za promet sjeverni kolnik od 200.km 207. km . Promet se teče dvosmjerno južnim kolnikom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Autocesta A 6, Rijeka-Zagreb

- promet teče usporeno od čvora Čavle do Orehovice, u smjeru Rijeke, zbog radova.

- večeras od 22 sata, zbog radova u tunelima Vršek i Lučice, promet će teći naizmjence, jednim trakom otežano.

- danas u 14 sati, promet će biti prekinut na 10 minuta, zbog radova od tunela Sleme do tunela Sopač.

Autocesta A 6 /A 7 (D3)-obilaznica grada Rijeke:

Zbog rekonstrukcije čvora Orehovica (A6/A7), za sav promet zatvoreni su dijelovi čvora: izlazni krak smjer Škurinje-Orehovica, ulazni krak smjer Orehovica-Zagreb i ulazni krak smjer Orehovica-Škurinje. Obilazak: u smjeru Zagreba, promet za Rijeku istok vodi se izlaskom vozila u čvoru Škurinje i čvoru Čavle. Iz smjera Orehovice prema Matuljima, na obilaznicu grada Rijeke vodit se preko čvora Čavle. Radovi traju do 1. kolovoza 2006. god.

kolona je duga oko 4 km i čeka se oko 1 sat.GRANIČNI PRIJELAZI:

Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Bregana. Povremeno je pojačan i izlazak putničkih vozila na prijelazima Macelj, Pasjak, Kaštel, Plovanija i Vinjani, ali bez duljih čekanja.

TRAJEKTNI PROMET:

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙