FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 30. srpnja

ZAGREB, 29. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 30. srpnja.
ZAGREB, 29. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 30. srpnja.

SUSAK- Na prigodnoj svečanosti obilježavanja tradicionalnog, 21. Dana iseljenika na otoku Susku očekuje se okupljanje brojnih iseljenika s toga otoka, ponajviše iz SAD-a. Obilježavanje Dana iseljenika počet će svečanom misom u Župnoj crkvi Svetog Nikole, u 9,45 sati. Oko 11 sati očekuje se dolazak ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete i ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Kolinde Grabar-Kitarović. U sklopu Dana održat će se, među ostalim, odbojkaški turnir u plićaku, nogometni turnir, turnir u boćama i zabavni program.

SPLIT - U sklopu 52. Splitskog ljeta nastupit će balet Letonske nacionalne opere iz Rige s predstavom Le Corsaire (Gusar) A. Adama i M. Petipa. U koreografiji umjetničkog ravnatelja ansambla Aivarsa Leimanisa u glavnim ulogama će nastupiti Julija Gurviča, Raimonds Martinovs, Marians Butkevičs, Elza Leimane i ostali (21 sat, HNK)

VOLODER - Iz moslavačkog sela Volodera u šest sati kreće jubilarni X. konjanički maraton arapskih konja dug tisuću kilometara pod sloganom "Tradicija prošlosti - potreba budućnosti", koji će nakon 14 dana, u subotu, 12. kolovoza, ujahati u Dubrovnik. U dosadašnjih devet maratona u 63 dana šezdesetak konjanika projahalo je 4500 kilometara, od Umaga do Iloka, od Senja do Vukovara.

dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne/navečer: Damir Margetić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙