FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 28. srpnja

ZAGREB, 27. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 28. srpnja.
ZAGREB, 27. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 28. srpnja.

FAŽANA - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će kamp Vatrogasne mladeži Hrvatske. Tom prigodom vatrogasna mladež i profesionalci izvest će pokaznu vježbu, a bit će promoviran i fotomonografija DVD-a "Brioni- Fažana" (11 sati, kamp vatrogasne mladeži HVZ-a)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske socijalno-liberalno stranke o tome u čijem je vlasništvu distributivno-telekomunikacijska kanalizacija (DTK) u Hrvatskoj i tko će i kako njome upravljati, te kakva je veza zagrebačke Gradske skupštine i njezine predsjednice Tatjane Holjevac i DTK Grada Huma. O toj će temi govoriti potpredsjednik HSLS-a Dražen Breglec i HSLS-ov vijećnik u Gradskoj skupštini Josip Kereta (11 sati, Zrinjevac 17/1)

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata invalida Hrvatske na temu "Prevara ili 'zabuna' na štetu invalida". Na konferenciji će govoriti predsjednica Sindikata Ljubica Lukačić te kao gosti predsjednik i pravni savjetnik Udruge radničkih sindikata Hrvatske Boris Kunst i Danko Ćupurdija (10 sati, Avenija Dubrovnik 5).

MOTOVUN - Završna konferencija za novinare Motovun film festivala na kojoj će biti obznanjena imena dobitnika ovogodišnjih nagrada. Festival je otvoren u ponedjeljak 24. srpnja, a u nekoliko festivalskih programa ove je godine na četiri filmske pozornice prikazano osamdesetak filmova sa svih kontinenata. U glavnom festivalskom programu za nagradu "Propeler Motovuna" natjecalo se dvadesetak filmova (17 sati, kino dvorana)

Dežurni urednici:

ujutro: Dubravka Dadić

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Serđo Obratov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hinaŽhina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙