FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 27. srpnja

ZAGREB, 27. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 27. srpnja.
ZAGREB, 27. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 27. srpnja.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Ana Lovrin održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o nadogradnji e-Izvatka, koji će građanima omogućiti brzo pretraživanje zemljišno-knjižnih uložaka (Dežmanova 6, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske agencije za telekomunikacije o zajedničkom korištenju distribucijsko telekomunikacijske kanalizacije (Jurišićeva 13, u 10 sati).

BAKAR - Konferencija za novinare na kojoj će projekt Hrvatske matice iseljenika (HMI) ECO HERITAGE TASK FORCE 2006. predstaviti čelnici gradova Bakra i Novog Vinodolskog, stručnjaci i sudionici projekta. HMI tradicionalno organizira program TASK FORCE u kojemu mladi iz domovine i iseljeništva rade na zaštiti okoliša, obnovi zapuštenog prirodnog, kulturnog i povijesnog prostora. Tijekom ovogodišnjeg programa, od 23. srpnja do 12. kolovoza, mladi će pomagati pri arheološkim iskapanjima na području Crikvenice, Novog Vinodolskog i Hreljina, obnavljati znanje hrvatskog jezika, upoznavati baštinu i družiti se (Gradska vijećnica, u 12 sati).

RIJEKA - Izvedbom kantate "Carmina Burana" i prigodnom svečanošću završavaju treće Riječke ljetne noći (bivša tvornica Torpedo, u 21 sat). Orffovu kantatu izvest će Olga Kaminska, Sveto Matošić Komnenović, Joachim Seipp, orkestar Opere HNK Ivana pl. Zajca, Zbor "Jeka Primorja" i dječji zbor "Tratinčice". Dodijelit će se i nagrada Novog lista za najcjelovitije ostvarenje manifestacije.

DUBROVNIK - Konferencija za novinare u povodu povratka u Knežev dvor pianoforta Walter iz 1790., na kojem će svirati glazbenici koji nastupaju na 57. dubrovačkim ljetnim igrama (Knežev dvor, u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačkog Gradskog poglavarstva nakon koje je predviđeno predstavljanje projekta novog maksimirskog stadiona (Trg Stjepana Radića 1, u 9 sati).

dežurni urednici:

ujutro: Damir Margetić

poslijepodne: Jasna Nahtigal

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙