FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 26. srpnja

ZAGREB, 25. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 26. srpnja.
ZAGREB, 25. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 26. srpnja.

KOPRIVNICA - U povodu 100. obljetnice gimnazijskog obrazovanja u Koprivnici, predsjednik Republike Stjepan Mesić nazočit će svečanosti polaganja kamena temeljca za novu gimnaziju i sportsku dvoranu, koje će se graditi po modelu javno-privatnog partnerstva (Ulica Željka Selingera, u 14 sati). Izjave za medije predviđene su u 14,30 sati.

ŠIBENIK - Veleučilište u Šibeniku bit će svečano otvoreno u nazočnosti visokih državnih dužnosnika. Kao izaslanica predsjednika Vlade, otvorit će ga potpredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor (Trg A. Hebranga 11, u 12 sati). Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac privremenom dekanu Veleučilišta Marku Radačiću uručit će povelju s Kongresa hrvatskih znanstvenika iz domovine i inozemstva, održanog lani u Zagrebu i Vukovaru.

ZAGREB - Rektorica Zagrebačkog sveučilišta Jasna Mencer će na konferenciji za novinare govoriti o upisu studenata na prvu godinu studija (Zgrada Rektorata, u 11 sati)

PULA - Konferencija za novinare u povodu baletne predstave "Labuđe jezero" Nacionalnog teatra iz Rige, koja će biti izvedena u sklopu ovogodišnjega glazbenog "Histria festivala" (Klub Aruba, u 13 sati).

Dežurni urednici:

ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Damir Margetić

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙