FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno

ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Na glavnim cestama i autocestama iz unutrašnjosti prema moru promet je znatno pojačan, a kroz tunel Sveti Rok na autocesti Zagreb-Split vozi se dvosmjerno, izviojestio je Hrvatski autoklub u 9,30 sati.
ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Na glavnim cestama i autocestama iz unutrašnjosti prema moru promet je znatno pojačan, a kroz tunel Sveti Rok na autocesti Zagreb-Split vozi se dvosmjerno, izviojestio je Hrvatski autoklub u 9,30 sati.

Kod sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok, u smjeru mora, kolona je duga oko 3 km, a kod južnog ulaza u tunel Sveti Rok, prema unutrašnjosti, kolona vozila je također duga oko 3 km.

Kroz tunel Mala Kapela na autocesti1 Zagreb-Split i dalje se vozi jednosmjerno u smjeru juga. Vozila koja idu prema unutrašnjosti isključuju se kod čvora Brinje, voze do čvora Ogulin gdje se ponovno spajaju na autocestu.

Zbog prometne nesreće u blizini čvora Gospić, na 181. km autoceste Zagreb-Split, u smjeru Splita, promet teče usporeno.

Promet teče u koloni na državnoj cesti od graničnog prijelaza Macelj do Krapine, odnosno do ulaska na autocestu Zagreb-Macelj.

Na "ličkoj magistrali", dionica državne ceste D 1, promet je također pojačan ali teče bez zastoja.

Znatnije je pojačan promet i na cesti od čvora Dugopolje preko Klisa i Solina do trajektne luke Split, gdje su mogući zastoji i povremeno vožnja u koloni.

Zbog bure, Paški most i dionica Jadranske magistrale (D 8): Novi Vinodolski-Senj-Sveta Marija Magdalena, zatvoreni su za I. skupinu vozila, autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Jak vjetar, povremeno usporava promet i na autocesti A 1 Zagreb-Split, od tunela Sveti Rok do mosta Maslenica, kao i na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na GP Plovanija, Kaštel, Pasjak i Rupa, gdje se čeka do 20 minuta, te na Bregani i Macelju gdje se čeka oko 45 minuta.

Izlaz osobnih vozila pojačan je na GP Kaštel - čeka se oko 30 minuta te na Bajakovu, gdje se čeka oko 10 minuta.

Trajekti plove redovito, a po potrebi i češće. U trajektnom pristaništu Prizna, prema otoku Pagu, čeka se oko 40 minuta te u Brestovi, prema otoku Cresu, čeka se oko 30 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙