FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 15. srpnja

ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 15. srpnja.
ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 15. srpnja.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručit će ključeve i rješenja za useljenje u 92 stana hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima obitelj smrtno stradalih branitelja iz Domovinskog rata (naselje Špansko, Antuna Šoljana 31-35 u 10 sati)

BOŠNJACI - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković nazočit će predstavljanju projekta očuvanje kulturne baštine "Kruh naš svagdašnji - žetva i vršidba u prošlosti" (imanje obitelji Mišić, Bošnjaci u 10 sati)

OSIJEK - Jedno od najpoznatjih djela Wolfganga Amadeusa Mozarta "Requiem" bit će premijerno izvedeno u sklopu ovogodišnjeg "Osječkog ljeta kulture" (21 sat)

SUNJA - Državna konjogojska izložba hrvatskog posavca i hrvatskog hladokrvnjaka "Sunja 2006" i prvi sajam zadrugarstva, obrtništva i turizma Sisačko-moslavačke županije. Sajam otvara sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić (u 11 sati)

PULA - Svečanost porinuća broda "Coral leader" za naručitelj Ray car Carriers Ltd. Riječ je o brodu za prijevoz 4.900 automobila i kamiona nosivosti 12.300 tona, drugom iz serije od osam brodova ugovorenih s tom tvrtkom te četvrto ovogodišnje porinuće u Uljaniku od ukupno šest planiranih (brodogradilište Uljanik u 13 sati)

PULA - Svečanost otvaranja ovogodišnjeg 53. po redu Pula film festivala koji će se ove godine održati od 15. do 22. srpnja. Na ovogodišnjem festivalu bit će prikazano 55 filmova u sklopu nacionalnog i međunarodnog programa. U nacionalnoj festivalskoj konkurenciji bit će prikazano osam filmova a na čelu ocjenjivačkoga suda nacionalnoga programa je redatelj Tomislav Radić (Arena u 21.30 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Dubravka Dadić

poslijepodne - Damir Margetić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙