FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pozivni natječaj Ministarstva kulture za programe u kulturi

ZAGREB, 14. srpnja 2006. (Hina) - Ministarstvo kulture poziva umjetnike i umjetničke ustanove da do 15. rujna predlože programe javnih potreba u kulturi za iduću godinu.
ZAGREB, 14. srpnja 2006. (Hina) - Ministarstvo kulture poziva umjetnike i umjetničke ustanove da do 15. rujna predlože programe javnih potreba u kulturi za iduću godinu.

Od interesa za Republiku Hrvatsku smatrat će se programi koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, da su stručno utemeljeni, visoke kvalitete, ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te kontinuirani, stoji u današnjoj obavijesti Ministarstva kulture.

Pravo podnošenja prijedloga imaju samostalni umjetnici, umjetničke udruge, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi u Hrvatskoj, građani i udruge te jedinice lokalne i područne samouprave.

Programi će se uvrstiti u skladu sa Zakonom o financiranju javnih potreba u kulturi, općim i posebnim kriterijima kulturnih vijeća za odabir programa te ocjenom izvršenja programa u 2006.

Poseban natječaj raspisat će se za potporu i otkup vrijednih knjiga, poticanje književnog stvaralaštva, proizvodnju filmova i poticanje glazbenog stvaralaštva.

Zbog posebne dinamike planiranja programi međunarodne suradnje mogu se prijaviti u dva roka: do 15. rujna i do 15. ožujka 2007.

Prijave se podnose na odgovarajućim tiskanicama koje se mogu dobiti u Ministarstvu kulture, županijskim uredima državne uprave za kulturu ili na adresi www.min-kulture.hr.

Prijedlozi s nepotpunim podatcima, prijedlozi uz koje nije dostavljena tražena dokumentacija i prijedlozi koji se ne dostave Ministarstvu kulture u roku ne će biti razmatrani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙