FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 14. srpnja

ZAGREB, 13. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 14. srpnja.
ZAGREB, 13. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 14. srpnja.

ZAGREB - Potpisivanje dva ugovora o donaciji 300.000 kuna između Ministarstva unutarnjih poslova i Ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Vlade RH, MUP-a i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi za nabavku uređaja za preliminarno testiranje sudionika u cestovnom prometu na opojne droge i tiskanje promičbenih materijala. Bit će nazočni ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin i ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić, (MUP, Ul. grada Vukovara 33, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare rektorice zagrebačkog Sveučilišta Helene Jasne Mencer na temu upisa studenata u 1. godinu studija bit će u Rektoratu Sveučilišta. Bit će nazočan i prorektor za nastavu i studente Sveučilišta u Zagrebu Vjekoslav Jerolimov, (Trg maršala Tita 14, u 10 sati).

PULA - Na sjednici Gradskog poglavarstva na dnevnom redu će biti i točka o razrješenju ravnateljice Istarskog narodnog kazališta Saše Broz čije izvješće o radu kazališta za prošlu godinu nije prihvatilo pulsko Gradsko vijeće, (Gradska palača, u 14 sati).

ZAGREB - Prva sjednica Radne skupine za utvrđivanje kriterija za dodjelu nagrade "Zagrepčanka godine", (Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/I, dvorana "C", u 13 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinstvo novoregistrirane židovske vjerske zajednice "Bet Israel" u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. O svim okolnostima osnivanja i budućeg djelovanja židovske vjerske zajednice "Bet Israel" govorit će članovi privremenog vodstva: Ivo Goldstein (predsjednik), Mihael Montiljo i Vladimir Šalamon (potpredsjednici), rabin Kotel Da-Don i Dubravka Buchwald (tajnica), (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 11 sati).

SPLIT - Svečano otvorenje ovogodišnjeg 52. Splitskog ljeta premijerom Mozartove opere "Don Giovanija" u režiji Attile Vidnyanszkog i pod ravnanjem maestra Pavla Dešpalja. Na ovogodišnjem Splitskom ljetu nastupit će više od 800 umjetnika iz Mađarske, Italije, Kine, Albanije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Poljske, SAD-a, Ukrajine, Rumunjske, Finske, Velike Britanije, Letonije, Slovenije, Izraela, Bugarske i Hrvatske na ukupno 66 izvedbi 34 različita naslova, (Peristil, u 21 sati).

DUBROVNIK - U okviru 57. Dubrovačkih ljetnih igara bit će izvedena dramska premijera Eshilove "Orestije" u režiji Ozrena Prohića ostvarena u koprodukciji sa Hrvatskim narodnim kazalištem iz Zagreba, (prostor pod Tvrđavom Minčeta, u 21,30 sati).

Dežurni urednici:

ujutro - Dubravka Dadić

poslijepodne - Damir Margetić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙