FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 13. srpnja

ZAGREB, 12. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 13. srpnja.
ZAGREB, 12. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 13. srpnja.

ZAGREB - Nastavak 21. sjednice Hrvatskog sabora (Trg sv. Marka 6 u 9,30 sati)

ZAGREB - Klub zastupnika PGS-a, SBHS-a, i MDS-a i Klub zastupnika IDS-a Hrvatskog sabora održat će zajedničku konferenciju za novinare (Trg Sv. Marka 6, dvorana J. Draškovića u 10 sati)

STARI JANKOVCI - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otkrit će spomen obilježje podignuto na mjestu masovne grobnice u spomen na osam žrtava iz Domovinskog rata ekshumiranih iz dvije masovne i jedne pojedinačne grobnice na području Starih Jankovaca. Spomenik će otkriti zajedno s članicom obitelji ekshumiranih žrtava Vlatkom Marković (mjesno groblje u 11 sati)

ZAGREB - Tiskovna konferencija Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata o upisu djece hrvatskih branitelja na visoka učilišta (Gundulićeva 45 u 11 sati)

ZAGREB - Predstavljanje novog izgleda i sadržaja web stranice pravobranitelja za djecu (Ured pravobranitelja za djecu, A. Hebranga 4/I u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare 53. Festivala igranog filma u Puli na kojoj će biti predstavljeni svi filmski programi, popratni programi, filmske radionice, te ostala događanja ovogodišnjeg festivala. Konferenciji će nazočiti pomoćnik ministra kulture Srećko Šestan, ravnatelj Festivala Mladen Lučić i drugi. (Društvo hrvatskih filmskih djelatnika, Britanski trg 12/1 u 13 sati)

ZADAR - Konferencija za medije u povodu projekta "Hrvatske svjetske igre - Zadar 2006" koje će se održati na području Zadra i Zadarske županije (Arsenal Zadar u 11 sati)

ŠIBENIK - Šibenska biskupija preuzet će u šibenskom Remontnom brodogradilištu (u 10,30 sati) trup desantnog broda DTM -219 kojeg je MORH darovao biskupiji. Trup broda iz vojarne Brizine u Kaštelanskom zaljevu bit će dotegljen u Šibenik, a u Remontnom brodogradilištu čuvat će se dok se ne pronađe novac za njegovo preuređenje. Brod bi se u doglednoj budućnosti trebao koristiti u pastoralne svrhe i to u radu s mladima.

PULA - Tiskovna konferencija ravnateljice Istarskog narodnog kazališta - gradskog kazališta Pula Saše Broz na kojoj će biti najavljen 11. međunarodni kazališni festival mladih. Osim toga, bit će govora i o njezinom najavljenom razrješenju. Pulsko Gradsko vijeće nije prihvatilo njezino izvješće o radu prošle godine, pa pulsko poglavarstvo za sljedeću sjednicu priprema razrješenje Saše Broz (INK u 12 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Alenka Zelić

poslijepodne - Dubravka Dadić

navečer - Damir Margetić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙