FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen prvi dan VIP Tour - Lopar Opena

LOPAR, 8. srpnja 2006. (Hina) - Prvi dan drugog ovogodišnjeg Vip Toura u odbojci na pijesku u Loparu na Rabu protekao je u dominaciji favorita u obje konkurencije.
LOPAR, 8. srpnja 2006. (Hina) - Prvi dan drugog ovogodišnjeg Vip Toura u odbojci na pijesku u Loparu na Rabu protekao je u dominaciji favorita u obje konkurencije.

Pred stalno popunjenim tribinama na poznatoj Rajskoj plaži uvjerljivi nastup imali su prošlotjedni pobjednici Medulin Opena Steinocher i Perić koje u sutrašnjem četvrtfinalu očekuju Lončar i Bobuš. Jedini slovenski par Božič i Žnidar nisu, unatoč snažnoj podršci s tribina, uspjeli slomiti hrvatsku kombinaciju Sorić - Trimčevski niti Polića i Žaju u repasažu. Sorić i Trimčevski su pobjedom nad Slovencima osigurali sutrašnji susret protiv para Lejo - Osmokrović. No, postoji mogućnost njihovog prolaska bez borbe u polufinale, jer je Mate Lejo pred kraj meča s Borovinom i Suraćem ozbiljno ozlijedio koljeno zbog čega je njegov daljnji nastup na turniru upitan.

Odluka Hrvatskog odbora odbojke na pijesku da Peri Križanoviću, zbog nedoličnog i nesportskog ponašanja u Medulinu, zabrani nastup u trajanju 30 dana na domaćim i međunarodnim natjecanjima, rezultiralo je izostankom i njegovog partnera Tonija Ivkovića s turnira na Rabu.

Ženski dio turnira protekao je bez većih iznenađenja. Tako su nastup u polufinalnim susretima izborile drugoplasirane iz Medulina Jurčić i Delić koje će igrati s Brdar i Plačko. Drugo žensko polufinale igrat će par Jakovac - Gagulić, te Miloš i Popović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙