FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo ATP turnira Umag

ZAGREB, 3. srpnja 2006. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo ATP turnira Umag, priopćio je Ured Predsjednika Republike.
ZAGREB, 3. srpnja 2006. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo ATP turnira Umag, priopćio je Ured Predsjednika Republike.

Ovogodišnji 17. ATP Croatia Open održat će se od 24. do 30. srpnja, a kako su naglasili u izaslanstvu, na njemu se na najbolji način povezuju međunarodni uspjesi teniskog sporta i naša turistička ponuda.

Ove se godine uz predsjednika Mesića, koji je tradicionalno nazočan otvaranjima turnira, očekuje dolazak i predsjednika Austrije, Slovenije, Slovačke, BiH, Albanije, Makedonije i Crne Gore, navodi se u priopćenju.

Članovi izaslanstva ATP turnira Umag izvijestili su kako je tvrtka "Istra turist" otvorila hotelsko naselje "Garden Istra" s 1300 ležajeva i sa sadržajima koji, kao su rekli, predstavljaju Istru u malom.

Također su naglasili kako će ovogodišji ATP turnir Umag "biti događaj s kojim se otvaraju nove stranice turističke, sportske, ali i političke prepoznatljivosti s obzirom na posjet visokih gostiju". Ocijenili su i da je nova ponuda jedinstven podvig jer je za samo šest mjeseci izrastao objekt koji je iz temelja preobrazio turističku ponudu Umaga, a čemu je sigurno pridonio i tenis.

U izaslanstvu ATP turnira Umag bili su: predsjednica uprave Gordana Tomičić, umaški gradonačelnik Marijan Kraljevića, direktor turnira Slavko Rasbergera i predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙