FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 2. srpnja

ZAGREB, 2. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 2. srpnja.
ZAGREB, 2. srpnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 2. srpnja.

ZAGREB - Središnje vijeće, Nadzorni odbor i Statutarna komisija HSLS-a održat će konstituirajuće sjednice, nakon čega će biti održana konferencija za novinare stranačkog vodstva (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 12 sati).

VRSAR - Svečano otvaranje 13. srednjoeuropske informatičke olimpijade, u organizaciji Ministarstva znanosti RH i Hrvatskog saveza informatičarana. Na sedmodnevnoj olimpijadi, učenici srednjih škola iz zemalja srednje Europe natjecat će se u rješavanju problemskih zadataka na algoritamskoj osnovi u programskim jezicima Pascal i C. (OŠ Vladimir Nazor, u 19 sati).

VINKOVCI - Glavni odbor Demokratskog centra (DC) na sjednici će raspravljati o aktualnim temama hrvatske vanjske i unutarnje politike (hotel "Slavonija", u 11 sati).

TOPUSKO - Svi HNS-ovi izabrani predstavnici u tijelima lokalne samouprave sastat će se na kupalištu Topusko, gdje će stranka dodijeliti nagrade za najboljeg zastupnika iz svake županije, te za najbolju županijsku organizaciju HNS-a. Skupu će nazočiti i predsjednica stranke Vesna Pusić, te potpredsjednik Radimir Čačić (izjave u 12 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne: Vesna Krbot

poslijepodne/navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙