FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 1. srpnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 1. srpnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

RIVERHEAD - Američka policija je istražujući pljačku banke imala lagan posao u pronalaženju pljačkaša jer je poruka kojom se traži novac od službenice na šalteru s druge strane sadržavala njegovu adresu. "Mislim da nitko nije shvatio što je pisalo s druge strane", kazao je detektiv Joseph Loggia. Charmaine Williams Stein iz Riverheada izvedena je pred sud u Suffolk Countyju te je optužena za pljačku 22.000 američkih dolara iz Chase banke 10. lipnja. Poruka koja je predana službenici u banci i kojom se traži novac bila je reklamni letak koji je s druge strane imao napisanu adresu 39-godišnje Charmaine Stein.

BUFFALO - Dvojica pušača marihuane izabrali su pogrešan dan za posjet restoranu brze hrane Kentucky Fried Chicken (KFC). Dvojica muškaraca zaustavila su se pored restoranskog prozora za naručivanje i tražili dnevni specijalitet dok je skupina detektiva iz odjela za narkotike istovremeno naručivala hranu u restoranu i osjetila kako dim marihuane ulazi unutra. Detektivi su tada spazili dvojicu muškaraca kako puše "najveći joint" koji su do tada vidjeli. Policajci su izašli van i uhitili 23-godišnjeg Charlesa Morrisa i 26-godišnjeg Gregoriya Quicka iz Buffala koji su optuženi za posjedovanje marihuane i pušenje u javnosti.

LOS ANGELES - Krajem ovog tjedna jedan relativno velik asteroid proći će u blizini Zemlje, ali opasnosti od sudara nema, kažu astronomi. Asteroid nazvan 2004 XP14, promjera oko 800 metara, proletjet će na oko 430.000 kilometara od Zemlje, što je neznatno dalje od Mjeseca. Znanstvenici ne znaju puno o ovom asteroidu koji je otkriven 2004. godine, ali kažu da je jedan od najvećih koji su prošli pokraj Zemlje tijekom nekoliko posljednjih godina. "Neobično je da nešto te veličine prođe toliko blizu Zemlje", rekao je Don Yeomans koji pri NASA-i radi u odjelu za praćenje asteroida. Prolazak asteroida pokraj Zemlje predviđa se u nedjelju navečer po američkom vremenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙