FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 30. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 30. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

ANCHORAGE - Lokalni čelnici u ruralnom naselju King Cove na Aljasci ponudili su školu na prodaju na eBayu izjavivši kako se nadaju sakupiti 1,8 milijuna dolara. King Cove, koji broji 725 stanovnika i smješten je u jugozapadnom dijelu Aljaske, ponudio je na prodaju školu na aukcijskoj web stranici eBay nadajući se da će novi vlasnik moći iskoristiti lokaciju zgrade na 3.995 četvornih metara, odmah pored mora izuzetno bogatog ribom. "Imamo losose, obliše, rakove, bakalare i kolje koji su točno ispred vrata škole", kazala je glasnogovornica grada Karen Montoya. Nova škola koja se nalazi u manje industrijskom dijelu King Covea je gotovo spremna za prihvat 100-tinjak učenika, kazao je administrator grada Bob Juettner.

HANOJ - Vijetnamka koja pati od mentalne bolesti uspješno je operirana nakon što je progutala 119 čavala teških ukupno nešto više od kilograma. Nguyen Thi Manh hospitalizirana je u srijedu u vojnoj bolnici pokrajine Vinh Longh žaleći se na jake bolove u želucu. "Nikada nisam vidio pacijenta poput nje", izjavio je kirurg Ly Viet Hung. "Izvadili smo joj iz želuca 119 čavala veličine od 7 i 8 centimetara, a operacija je trajala oko sat vremena". Liječnik je rekao da 43-godišnja pacijentica ima ozbiljne ozlijede, ali da joj život nije u opasnosti.

BERLIN - Jedna je 26-godišnja Nijemica ponudila na internetu na prodaju svoj automobil marke Ferrari Enzo, ali uz jedan dodatak - sebe. Leila je ponudila Ferrari Enzo na prodaju preko interneta za 1,25 milijuna eura. U oglasu kaže da je bogata, voli svoj automobil i traži muškarca koji može platiti takav automobil. "Samo si milijunaš može priuštiti takav automobil", kazala je Leila, koja je nekada radila kao pjevačica u Siriji. "Ne želim muškarca koji će me voljeti samo zbog novca". Leila je dodala da se želi sastati sa zanimljivim ponuđačima, ali prije toga želi vidjeti njihove putovnice i dokaz da posjeduju kapital. Zasad nije dobila nijednu ponudu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙