FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 26. lipnja

ZAGREB, 26. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 26. lipnja.
ZAGREB, 26. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 26. lipnja.

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader sastat će se sa županima i gradonačelnicima gradova središta županija (Banski dvori u 10 sati. TV snimatelji i fotografi mogu snimiti početak sastanka nakon kojeg su predviđene izjave).

ZAGREB - U povodu 21. sjednice Hrvatskog sabora koja počinje u utorak 27. lipnja zasjedat će više saborskih odbora: Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (dvorana Ivana Mažuranića u 15 sati); Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (dvorana Ivana Kukuljevića u 16,30 sati); Odbor za lokalnu i područnu samoupravu (dvorana Josipa Jelačića u 14 sati); Odbor za zakonodavstvo (dvorana Ivana Kukuljevića u 15 sati).

ZAGREB - Vladino Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga održat će konferenciju za novinare u povodu 26. lipnja, Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe opojnih droga i nezakonite trgovine drogama. Predsjedavajuća Povjerenstvom, potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor predstavit će na konferenciji Nacionalnu strategiju suzbijanja zlouporabe opojnih droga i Akcijski plan za njezino provođenje u 2006. (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 11 sati).

OBROVAC - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić posjetit će Obrovac i sastati se s gradskim čelnicima i gospodarstvenicima. U 11,40 sati predviđen je radni susret predsjednika Mesića s poglavarstvom Grada Obrovca (u zgradi Poglavarstva), a u 12,35 sati razgovor s predstavnicima Srpskog nacionalnog vijeća Obrovca. U 12,55 sati predsjednik Mesić dat će izjave novinarima na terasi hotela Zrmanja. Nakon toga predviđena je plovidba Karinskim i Novigradskim morem te Podvelebitskim kanalom i predstavljanje turističkih kapaciteta tog područja.

SLAVONSKI BROD - Pučki pravobranitelj Jurica Malčić, sa suradnicima posjetit će od 26. do 29. lipnja Brodsko-posavsku županiju. U ponedjeljak će se Malčić susresti s gradonačelnikom Slavonskog Broda Mirkom Dusparom, posjetit će Centar za socijalnu skrb i Područnu službu HZMO-a. Tijekom višednevnog boravka u Županiji sastat će se sa županom Šimom Đurđevićem i drugim lokalnim dužnosnicima, a primat će zainteresirane i to: u ponedjeljak od 14,30 do 16,30 sati u prostorijama Gradskog poglavarstva u Slavonskom Brodu, u utorak od 10 do 11,30 sati u poglavarstvu Nove Gradiške, a u srijedu od 14,30 do 16 sati u Poglavarstvu općine Slavonski Šamac.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić razgledat će izložbu Udruženja hrvatskih arhitekata u Gliptoteci (u 9,30 sati). Izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2005., sa 158 radova 172 arhitekata i njihovih 225 suradnika, otvorena je 16. lipnja, a najboljima su dodijeljene godišnje nagrade Udruženja hrvatskih arhitekata. Izložba je otvorena do 28. lipnja.

Dežurni urednici na Desku OSV:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01 4808 600

telefaks: 01 4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙