FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolona kod Lučkog 2,5 kilometara

ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - Kod naplatnih kućica Lučko na ulazu u Zagreb kolona je duga do 2,5 km, a za naplatu se čeka 10-15 minuta.
ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - Kod naplatnih kućica Lučko na ulazu u Zagreb kolona je duga do 2,5 km, a za naplatu se čeka 10-15 minuta.

HAK savjetuje vozačima da koriste autocestu do izlaza u Lučkom, a ne da izlaze u Jastrebarskom jer je zagušen promet i na "staroj karlovačkoj cesti" u smjeru Zagreba.

Kolona vozila pred južnim ulazom u tunel Sv. Rok, u smjeru Zagreba, i dalje duga je oko 5 kilometaram, a gustoća prometa raste.

Kod tunela Mala Kapela nema dužih kolona.

Vrlo je gust promet i na otoku Krku, osobito iz Malinske u smjeru Krčkog mosta. Do zastoja i prometnog čepa dolazi zbog uključivanja vozila na Jadrasnku turističku cestu, gdje je također izuzetno gust promet u smjeru Rijeke.

Zbog prometne nesreće na 82. kilometru autoceste A1 Zagreb-Split prije odmorišta Dobra promet teče otežano voznim trakom.

Ulaz osobnih vozila povremeno je pojačan na svim graničnim prijelazima u Slavoniji. Na Plovaniji i Kaštelu je pojačan putnički promet na izlazu. Zbog isključivanja teretnih vozila na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, zatvoren je vozni trak od 37. do 39. km u smjeru Krapine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙