FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2006: Izjave nakon susreta Njemačka-Švedska

MUENCHEN, 24. lipnja 2006. (Hina/Reuters) - Izjave nakon susreta Njemačka-Švedska (2:0):
MUENCHEN, 24. lipnja 2006. (Hina/Reuters) - Izjave nakon susreta Njemačka-Švedska (2:0):

Lukas Podolski, dvostruki strijelac:

"Rastemo kao momčad iz utakmice u utakmicu, a ova je bila najvažnija za naše samopouzdanje. Dva brza pogotka sve su riješila i sada možemo igrati bez opterećenja. Slažem se da smo bili pomalo sretni zbog Larssonova promašena penala, no njihov vratar je obranio barem još pet zgoditaka".

Henrik Larsson, švedski napadač:

"Kod jedanaesterca sam potpuno promašio loptu, udario sam je sasvim pogrešno jer sam se pogrešno i zaletio. U sebi sam odlučio da pucam nisko u lijevi kut, a vidjeli ste gdje je otišla. Nije to odlučilo i nisam ja jedini krivac. Mi smo dobijali utakmice kao momčad, pa tako i gubimo kao momčad".

Lars Lagerback, švedski izbornik:

"Ponosan sam na svoje igrače, u ovoj utakmici nam se puno toga ružnoga iznenanad dogodilo, no ključni trenutak je isključenje Lučića u 35. minuti. Jako je teško bilo koga pobijediti sa deset igrača, a pobijediti sa 10 igrača i manjkom od 0:2 je nemoguće".

Juergen Klinsmann, njemački izbornik:

"Nije moglo biti bolje. Sjajan početak ishod je naše potpune predanosti i koncentracije, postigli smo dva brza pogotka, ali mi je neobjašnjivo kako je isključenjem Lučića moja momčad izgubila ritam. Slažem se i da je kazneni udarac mogao okrenuti utakmicu, ali zašto pričati o onom što se nije dogodilo. Dogodila se divna pobjeda Njemačke nad jakim protivnikom i mi smo u četvrtfinalu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙