FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 17. lipnja

ZAGREB, 17. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 17. lipnja.
ZAGREB, 17. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 17. lipnja.

ZAGREB - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) svoju 17. obljetnicu obilježit će svečanom sjednicom Predsjedništva i osnivača HDZ-a u prostorijama Nogometnog kluba Jarun u kojima je osnovana, te polaganjem vijenaca i športskim programom. Izaslanstvo Predsjedništva stranke u 9 sati položit će vijenac na Oltar domovine na Medvedgradu, a nakon toga kod Križa u Aleji hrvatskih branitelja na Mirogoju (u 9,20 sati) te na grob prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana (u 9,30 sati). U 17 sati HDZ-ovci će odigrati nogometnu utakmicu na igralištu NK Jarun, a nakon utakmice u 19 sati održat će svečanu sjednicu (Ogulinska 35).

ZADAR - 14. sabor HSLS-a izabrati će novo stranačko vodstvo, koje će HSLS voditi u slijedeće četiri godine. Jedina kandidatkinja za predsjednicu stranke je sadašnja predsjednica Đurđa Adlešić, a za šest potpredsjedničkih mjesta kandidiralo se 17 kandidata, među kojima su i sadašnji potpredsjednici. Odluka da se provede Izborni sabor donesena je na Saboru ujedinjenja HSLS-a i LS-a u veljači, kad je čelništvo ujedinjene stranke izabrano na zatvorenim listama, a na temelju ugovora dviju stranaka. Uz predsjednicu i potpredsjednike, Izborni će sabor birati i članove Statutarne komisije, Nadzornog odbora i Središnjeg vijeća HSLS-a (Arsenal, Trg Gospe od zdravlja 1 na poluotoku, u 10 sati).

ZAGREB - Izborna godišnja skupština Hrvatske odvjetničke komore na kojoj će se izabrati predsjednik Komore, predsjednik i suci Višeg disciplinskog suda, Disciplinskog suda, Disciplinski tužitelj i njegovi zamjenici, članovi Vijeća pri Vrhovnom sudu RH i Nadzorni odbor za mandatno razdoblje 2006. do 2009. (prostorije Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II kat, u 9,30 sati).

ZAGREB - Dodjela nagrada na 17. Svjetskom festivalu animiranog filma "Animafestu" (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" u 19 sati).

OSIJEK - Dramska premijera "Krčmarica Mirandolina" Carla Goldonija/Petera Turrinija, u režiji Nine Kleflin (HNK u 21 sat).

Dežurni urednici na Desku OSV:

ujutro - Marko Curać

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01 4808 600

telefaks: 01 4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙